Se prajeste numai 1-2 minute kaiserul taiat in felii mai mici, cat sa prinda uleiul gust de afumatura. Apoi se scoate pe un servet si se pastreaza pt. cand e ciorba gata.
Se pun in cratita, in acelasi ulei, prazul si morcovul, iar cand s-a muiat prazul putin se adauga si cartofii si pastarnacul. Se toarna peste legume supa de pui si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana s-au fiert legumele f. bine. Se ia jumatate din ciorba si se pune in robotelul de bucatarie/ blender si se face piure, apoi se toarna la loc in cratita impreuna cu smantana dulce si se lasa sa mai dea un clocot. Se pune sare si piper dupa gust (la mine nu a mai fost nevoie de sare ca era supa de pui sarata, si la fel si daca folosesti cuburile Knorr), leusteanul proaspat si cimbrul uscat.
Kaiserul se toaca marunt si se prajeste intr-o tigaie pana este putin crocant. Se serveste ciorba cu feliutele de afumatura si cu frunze de leustean proaspat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii