Se pune ceapa la fiert cu apa rece. Dupa ce da in clocot, se adauga zarzavatul taiat subtire, putin orez si o parte din verdeata. Se lasa pina ce zarzavatul fierbe pe jumatate si se adauga puiul taiat bucati si o parte din rosii (bulion). Spre sfirsit se adauga restul de rosii (bulion) si verdeata tocata marunt. Se poate acri cu zeama de lamiie. Se drege cu ou si cu smintina. Cu cit are mai multa smintina si mai multe oua, cu atit ciorba este mai gustoasa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii