Se pune la foc o oala cu apa,cand fierbe se pune carnea taiata bucatele potrivite(eu folosesc spatele si aripioarele la ciorbe),se spumuieste bine,se adauga ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt,putina sare si vegeta (eu mai pun cate un cubulet de concentrat de legume si mai folosesc pasta de ardei pusa la borcan cu sare si atunci nu mai adaug decat daca mai este nevoie sare ).Se curata cartofii,se taie cubulete,se adauga in ciorba cand este aproape fiert zarzavatul cu carnea.Se mai lasa sa fiarba cartofii,se adauga pasta de tomate se mai dau 2-3 clocote (eu pun si doua cubulete smantana si patrunjel de la Knorr si o mai las pe foc pana se dizolva).Se adauga patrunjelul verde tocat.Dupa preferinte se poate drege cu galbenus de ou si smantana.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii