autor:

cristina i.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2009

Ingrediente
Carne de pui, cepe, morcovi, radacini de patrunjel,4-5 cartofi,sare,vegeta,pasta de tomate,patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se pune la foc o oala cu apa,cand fierbe se pune carnea taiata bucatele potrivite(eu folosesc spatele si aripioarele la ciorbe),se spumuieste bine,se adauga ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt,putina sare si vegeta (eu mai pun cate un cubulet de concentrat de legume si mai folosesc pasta de ardei pusa la borcan cu sare si atunci nu mai adaug decat daca mai este nevoie sare ).Se curata cartofii,se taie cubulete,se adauga in ciorba cand este aproape fiert zarzavatul cu carnea.Se mai lasa sa fiarba cartofii,se adauga pasta de tomate se mai dau 2-3 clocote (eu pun si doua cubulete smantana si patrunjel de la Knorr si o mai las pe foc pana se dizolva).Se adauga patrunjelul verde tocat.Dupa preferinte se poate drege cu galbenus de ou si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PUI

CIORBA DE PUI

1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat

50 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu galusti

Ciorba de pui cu galusti

Care dintre noi nu are o mancare preferata?Sau acel ceva care iti aduce aminte de o persoana draga

18 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Buna Sidy,eu asa pun cate un pic de pasta de tomate cat sa-i schimbe un pic culoarea,iar felul doi am facut mancarica de mazare cu pulpe de pui.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2009

    Hmmmmmm ce buna-i !!! Cred ca am fost pe un gand...si eu tot ciorba de pui am facut. Atata doar ca eu nu folosesc pasta de tomate la ea... Felul doi ce ai avut ??? Nu a fost si acela la fel, Cristinica ???

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Carne de pui, cepe, morcovi, radacini de patrunjel,4-5 cartofi,sare,vegeta,pasta de tomate,patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

11 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

cristina i. (Chef de cuisine)

Buna Sidy,eu asa pun cate un pic de pasta de tomate cat sa-i schimbe un pic culoarea,iar felul doi am facut mancarica de mazare cu pulpe de pui.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza cu afumatura