1 Într-o cratita mare sau o oala, se pun 4 cani de apa, carnea de pui, morcovii. ceapa, usturoiul zdrobit, ghimbirul, ardeiul Cayenne si sarea; se dau În clocot la foc mare. Când fierb se face focul mic; se acopera partial si se fierb 25 de minute.
2 Între timp se Încalzeste În prealabil gratarul. Se pun bucatile de ardei cu pielita in sus pe gratar si se frig la 15 cm de flacara timp de 6 minute sau pâna când pielita este bine arsa. Dupa ce se racesc suficient, ardeii se curata de pielita si se pun Într-un robot de bucatarie Împreuna cu semintele de dovleac, uleiul din seminte de in si catelul intreg de usturoi; se amesteca pâna când se fac piure.
3 Se adauga pastele orzo În ciorba si se fierb, fara capac, 5 minute. Se adauga varza creata si se mai fierb 5 minute sau pâna când varza si pastele sunt
fragede.
4 Ciorba se serveste cu piure de ardei copt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii