autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
800 g pulpe de pui, fara piele si os, taiate in bucati de 2,5 cm, 4 morcovi, taiati felii subtiri, 3 cepe rosii mari, taiate in bucati de 1cm, 5 catei de usturoi, tocati, plus un catel intreg de usturoi, 2 linguri ghimbir proaspat tocat marunt, 1 lingura ardei Cayenne, 3/4 lingurita sare ., 2 ardei grasi rosii, taiati În fâsii late, 1 lingura seminte de dovleac decojite, coapte, 1 lingura ulei de seminte de in, 1/4 cana paste orzo (45 g), 8 cani varza creata tocata

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

1 Într-o cratita mare sau o oala, se pun 4 cani de apa, carnea de pui, morcovii. ceapa, usturoiul zdrobit, ghimbirul, ardeiul Cayenne si sarea; se dau În clocot la foc mare. Când fierb se face focul mic; se acopera partial si se fierb 25 de minute.
2 Între timp se Încalzeste În prealabil gratarul. Se pun bucatile de ardei cu pielita in sus pe gratar si se frig la 15 cm de flacara timp de 6 minute sau pâna când pielita este bine arsa. Dupa ce se racesc suficient, ardeii se curata de pielita si se pun Într-un robot de bucatarie Împreuna cu semintele de dovleac, uleiul din seminte de in si catelul intreg de usturoi; se amesteca pâna când se fac piure.
3 Se adauga pastele orzo În ciorba si se fierb, fara capac, 5 minute. Se adauga varza creata si se mai fierb 5 minute sau pâna când varza si pastele sunt
fragede.
4 Ciorba se serveste cu piure de ardei copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui ardeleneasca

Ciorba de pui ardeleneasca

Se toaca marunt ceapa. Se taie bucati telina si radacina de patrunjel, se dau prin razatoare cei

136 voturi    20 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800 g pulpe de pui
  • fara piele si os
  • taiate in bucati de 2,5 cm
  • 4 morcovi
  • taiati felii subtiri
  • 3 cepe rosii mari
  • taiate in bucati de 1cm
  • 5 catei de usturoi
  • tocati
  • plus un catel intreg de usturoi
  • 2 linguri ghimbir proaspat tocat marunt
  • 1 lingura ardei Cayenne
  • 3/4 lingurita sare .
  • 2 ardei grasi rosii
  • taiati În fâsii late
  • 1 lingura seminte de dovleac decojite
  • coapte
  • 1 lingura ulei de seminte de in
  • 1/4 cana paste orzo (45 g)
  • 8 cani varza creata tocata

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ceai