autor:

blonda m1k

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: blonda m1k (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: blonda m1k (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2009

Ingrediente
1 pui pentru ciorba (fara piept si pulpe), 1 ceapa mare, 2 morcovi, 1 telina, 1 patrunjel, 1 pastarnac, 100 g fasole verde, 100 g fidea, 1 cutie de rosii taiate (450g), 1/2 legatura patrunjel, 1 l bors, sare, piper, leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala puiul si se taie in 6-8 bucati apoi se pune intr-o oala de 3 l in apa cu sare cat sa acopere puiul. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma si se pun legumele taiate cubulete sau rondele.
Dupa 20 minute se verifica daca s-au fiert legumele. Daca s-au fiert se pune fideau. Se mai lasa sa fiarba inca 10-15 minute pana se fierbe si fideaua sau se urmeaza instructiunile de pe pachet.
Se pun rosiile si se mai lasa 5 minute. Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.
Se serveste calda cu ardei iuti murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Cureti legumele si le calesti in 2 linguri de ulei, cand legumele sunt inabusite adaugi pieptul de

17 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu dovlecei

Ciorba de pui cu dovlecei

Se spala spatele de pui si se pune la fiert.Se ia spuma care se formeaza.Intre timp se curata legumele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Ciorba este foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pui pentru ciorba (fara piept si pulpe)
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 100 g fasole verde
  • 100 g fidea
  • 1 cutie de rosii taiate (450g)
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 l bors
  • sare
  • piper
  • leustean

Raporteaza reteta

Retete
de blonda m1k
Bomboane Rafaelo

Bomboane Rafaelo

Mixam untul impreuna cu zaharul pudra pana obtinem o spuma, adaugam laptele praf, nuca de cocos si

121 voturi    8 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Desteapta

Prajitura Desteapta

Untul se taie bucatele si se topeste in cateva linguri de lapte, impreuna cu zaharul, fie la foc

74 voturi    31 comentarii
1h
Prajituri
Tarta cu fructe

Tarta cu fructe

Foaia : Se amesteca zaharul cu untul apoi se pune faina, se framanta pana se incorporeaza, iar

6 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Ciorba este foarte buna.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de zarzavat cu smantana