autor:

Fara foto

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne

Ciorba de pui

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
800 g pulpe de pui, fara piele si os, taiate in bucati de 2,5 cm, 4 morcovi, taiati felii subtiri, 3 cepe rosii mari, taiate in bucati de 1cm, 5 catei de usturoi, tocati, plus un catel intreg de usturoi, 2 linguri ghimbir proaspat tocat marunt, 1 lingura ardei Cayenne, 3/4 lingurita sare ., 2 ardei grasi rosii, taiati În fâsii late, 1 lingura seminte de dovleac decojite, coapte, 1 lingura ulei de seminte de in, 1/4 cana paste orzo (45 g), 8 cani varza creata tocata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1 Într-o cratita mare sau o oala, se pun 4 cani de apa, carnea de pui, morcovii. ceapa, usturoiul zdrobit, ghimbirul, ardeiul Cayenne si sarea; se dau În clocot la foc mare. Când fierb se face focul mic; se acopera partial si se fierb 25 de minute.

2 Între timp se Încalzeste În prealabil gratarul. Se pun bucatile de ardei cu pielita in sus pe gratar si se frig la 15 cm de flacara timp de 6 minute sau pâna când pielita este bine arsa. Dupa ce se racesc suficient, ardeii se curata de pielita si se pun Într-un robot de bucatarie Împreuna cu semintele de dovleac, uleiul din seminte de in si catelul intreg de usturoi; se amesteca pâna când se fac piure.

3 Se adauga pastele orzo În ciorba si se fierb, fara capac, 5 minute. Se adauga varza creata si se mai fierb 5 minute sau pâna când varza si pastele sunt

fragede.

4 Ciorba se serveste cu piure de ardei copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de pui cu rosii de la Cirio

Ciorba de pui cu rosii de la Cirio

Se pune carnea la fiert intr-o oala cu apa si o lingurita de sare. Lasam sa dea de 2-3 ori in clocot

19 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se fierbe puiul timp de o ora la foc mic in 3,5 litri de apa rece. Se spumeaza. Cand nu mai face

5 voturi    2 comentarii
4h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 800 g pulpe de pui
  • fara piele si os
  • taiate in bucati de 2,5 cm
  • 4 morcovi
  • taiati felii subtiri
  • 3 cepe rosii mari
  • taiate in bucati de 1cm
  • 5 catei de usturoi
  • tocati
  • plus un catel intreg de usturoi
  • 2 linguri ghimbir proaspat tocat marunt
  • 1 lingura ardei Cayenne
  • 3/4 lingurita sare .
  • 2 ardei grasi rosii
  • taiati În fâsii late
  • 1 lingura seminte de dovleac decojite
  • coapte
  • 1 lingura ulei de seminte de in
  • 1/4 cana paste orzo (45 g)
  • 8 cani varza creata tocata

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de rosii cu pui