autor:

Fara foto

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne

Ciorba de pui

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
800 g pulpe de pui, fara piele si os, taiate in bucati de 2,5 cm, 4 morcovi, taiati felii subtiri, 3 cepe rosii mari, taiate in bucati de 1cm, 5 catei de usturoi, tocati, plus un catel intreg de usturoi, 2 linguri ghimbir proaspat tocat marunt, 1 lingura ardei Cayenne, 3/4 lingurita sare ., 2 ardei grasi rosii, taiati În fâsii late, 1 lingura seminte de dovleac decojite, coapte, 1 lingura ulei de seminte de in, 1/4 cana paste orzo (45 g), 8 cani varza creata tocata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1 Într-o cratita mare sau o oala, se pun 4 cani de apa, carnea de pui, morcovii. ceapa, usturoiul zdrobit, ghimbirul, ardeiul Cayenne si sarea; se dau În clocot la foc mare. Când fierb se face focul mic; se acopera partial si se fierb 25 de minute.

2 Între timp se Încalzeste În prealabil gratarul. Se pun bucatile de ardei cu pielita in sus pe gratar si se frig la 15 cm de flacara timp de 6 minute sau pâna când pielita este bine arsa. Dupa ce se racesc suficient, ardeii se curata de pielita si se pun Într-un robot de bucatarie Împreuna cu semintele de dovleac, uleiul din seminte de in si catelul intreg de usturoi; se amesteca pâna când se fac piure.

3 Se adauga pastele orzo În ciorba si se fierb, fara capac, 5 minute. Se adauga varza creata si se mai fierb 5 minute sau pâna când varza si pastele sunt

fragede.

4 Ciorba se serveste cu piure de ardei copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Pulpele le parlim pe flacara de la aragaz,pentru a indeparta tot puful de pe ele. Le spalam bine

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Aripile de pui se spala,se parlesc pentru a indeparta resturile de pene sau puf,se spala din nou

8 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 800 g pulpe de pui
  • fara piele si os
  • taiate in bucati de 2,5 cm
  • 4 morcovi
  • taiati felii subtiri
  • 3 cepe rosii mari
  • taiate in bucati de 1cm
  • 5 catei de usturoi
  • tocati
  • plus un catel intreg de usturoi
  • 2 linguri ghimbir proaspat tocat marunt
  • 1 lingura ardei Cayenne
  • 3/4 lingurita sare .
  • 2 ardei grasi rosii
  • taiati În fâsii late
  • 1 lingura seminte de dovleac decojite
  • coapte
  • 1 lingura ulei de seminte de in
  • 1/4 cana paste orzo (45 g)
  • 8 cani varza creata tocata

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Supa de curcan cu taitei de casa