autor:

Topala Loredana

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Topala Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2011

Ingrediente
500gr carne de pui(in special aripiare si pulpe),4-5 l apa,condimente precum cimbru,leustean verde,sare,deli'kat cu gust de legume,eu asa folosesc,4-5 cartofi marime medie,200gr ulei masline,fidea sau taitei,1 ou,legume:morcov,telina, ardei gras rosu si verde,2 cepe mici,1 pastarnac mic,bors(cam 1l in functie de preferinte)rosii la cutie

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 10 min

12 voturi

Mod de preparare

Se pun carnea de pui si cartofii la fiert, separat, carnea intr-o oala, catofii taiati cubulete intr-o alta oala. Se toaca marunt legumele si se pun si ele separat la fiert.dupa ce au fiert legumele, Se adauga peste ele, carnea si cartofii, se mai lasa sa dea de 2 ori in clocot si se adauga borsul, dupa 1 min se adauga fidea sau taitei, se inroseste ciorba cu suc de rosii si se adauga si rosii din cutie tocate fin, se mai lasa putin sa fiarba si se adauga deli'kat si putina sare,cimbru,uleiul de masline,oul bine batut,se toana deasupra ciorbei. Se opreste focul si se adauga deasupra leustean tocat, pt a da ciorbei o aroma incantatoare,se acopera bine cu un capac. Se scoate la racit si se serveste cu 1 ardei iute sau cu 1 lingurita smantana.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Se parlesc la flacara bucatelele de pui,se spala si se pun la fiert.Dupa ce au fiert aproximativ

22 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Aripile de pui se spala,se parlesc pentru a indeparta resturile de pene sau puf,se spala din nou

8 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Nu inteleg de ce fierbi cartofii separat?

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 10 min

12 voturi

Ingrediente

  • 500gr carne de pui(in special aripiare si pulpe),4-5 l apa,condimente precum cimbru,leustean verde,sare,deli'kat cu gust de legume,eu asa folosesc,4-5 cartofi marime medie,200gr ulei masline,fidea sau taitei,1 ou,legume:morcov,telina
  • ardei gras rosu si verde,2 cepe mici,1 pastarnac mic,bors(cam 1l in functie de preferinte)rosii la cutie

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Nu inteleg de ce fierbi cartofii separat?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de porc si afumatura