Se pun carnea de pui si cartofii la fiert, separat, carnea intr-o oala, catofii taiati cubulete intr-o alta oala. Se toaca marunt legumele si se pun si ele separat la fiert.dupa ce au fiert legumele, Se adauga peste ele, carnea si cartofii, se mai lasa sa dea de 2 ori in clocot si se adauga borsul, dupa 1 min se adauga fidea sau taitei, se inroseste ciorba cu suc de rosii si se adauga si rosii din cutie tocate fin, se mai lasa putin sa fiarba si se adauga deli'kat si putina sare,cimbru,uleiul de masline,oul bine batut,se toana deasupra ciorbei. Se opreste focul si se adauga deasupra leustean tocat, pt a da ciorbei o aroma incantatoare,se acopera bine cu un capac. Se scoate la racit si se serveste cu 1 ardei iute sau cu 1 lingurita smantana.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii