autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

    Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 15 aprilie 2005

Ingrediente
1 l si jumatate de apa, 1 l de bors, un pui mijlociu, zarzavat de supa, verdeata, cozi de ceapa verde, doua rosii, un morcov, o radacina de patrunjel, o ceapa, trei linguri de orez, un galbenus, doua linguri de smintina, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

123 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt.
Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat in bucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma.

Se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiat fin si rosiile taiate bucati si fara seminte.

Ianinte de a se servi se drege in castron cu un galbenus si cu doua linguri de smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba alba de pui

Ciorba alba de pui

Curatam zarzavatul si il punem la fiert impreuna cu cateva fire de leustean. Cand legumele sunt fierte

3 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din piept de pui

Ciorba din piept de pui

Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera

4 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • Fara foto

    Luci , 13 iulie 2009

    Da, se pun legumele mai întâi pentru ca puiul este de la supermarket, nu din curte.

  • Fara foto

    sef de trib , 16 iunie 2009

    Mai sunt aruncate si la misto ptr cei care nu au habar.

    • Fara foto

      :((( , 11 mai 2009

      Cum adica sa pui puiul sa fiarba dupa legume? Intai se pune carnea dsa fiarba, se spumeaza si apoi se pun legumele...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

123 voturi

Ingrediente

  • 1 l si jumatate de apa
  • 1 l de bors
  • un pui mijlociu
  • zarzavat de supa
  • verdeata
  • cozi de ceapa verde
  • doua rosii
  • un morcov
  • o radacina de patrunjel
  • o ceapa
  • trei linguri de orez
  • un galbenus
  • doua linguri de smintina
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de pui