autor:

Eileen

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 octombrie 2011

Ingrediente
Aripi, copanele si spatele de la un pui spalat bine, 1 ceapa taiata marunt, 2 morcovi medii rasi, O telina rasa, O telina verde (celery) taiata marunt, 3 cartofi taiati cuburi medii, 500ml rosii tocate de la conserva, 1 litru zeama de varza acra/bors, Patrunjel, Leustean, Sare, piper, Delikat, Ulei, , Cantitatile sunt pentru 10 persoane.

Dificultate: Redusa Timp: 3h

9 voturi

Mod de preparare

Se fierbe puiul timp de o ora la foc mic in 3,5 litri de apa rece. Se spumeaza. Cand nu mai face spuma, se adauga zarzavaturile si legumele care in prealabil au fost calite intr-o lingura de ulei pentru 5 minute. Se lasa la foc mic cu un capac acoperit 3 sferturi. Dupa 2 ore, sau cand legumele sunt aproape fierte, se adauga cartofii. Cand sunt aproape fierti se pune conserva de rosii si dupa 5 minute se pune delikat dupa gust, zeama de varza puneti in functie de cat de acra va place. Daca nu aveti, puneti bors sau praf de bors. Se pune piper si se ia de pe foc. Se adauga leustean si patrunjel tocat marunt. Se serveste cu ardei iute si smantana, dupa plac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de Pui Aurie

Ciorba de Pui Aurie

Ia puiul si spala-l( doar daca vrei) si pune-l intr-o oala cu 3 litri de apa, fa cateva exercitii

25 voturi    13 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon

Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare. Le taiem felii subtiri si le punem  la

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h

9 voturi

Ingrediente

  • Aripi
  • copanele si spatele de la un pui spalat bine
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 2 morcovi medii rasi
  • O telina rasa
  • O telina verde (celery) taiata marunt
  • 3 cartofi taiati cuburi medii
  • 500ml rosii tocate de la conserva
  • 1 litru zeama de varza acra/bors
  • Patrunjel
  • Leustean
  • Sare
  • piper
  • Delikat
  • Ulei
  • Cantitatile sunt pentru 10 persoane.

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole