Reteta postata pe: 03 iunie 2005
Ingrediente
1 l si jumatate de apa, 1 l de bors, un pui mijlociu, zarzavat de supa, verdeata, cozi de ceapa verde, doua rosii, un morcov, o radacina de patrunjel, o ceapa, trei linguri de orez, un galbenus, doua linguri de smantana, sare.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat in bucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma. Se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiat fin si rosiile taiate bucati si fara seminte. Inainte de a se servi se drege in castron cu un galbenus si cu doua linguri de smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara).
Punem
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se spala spatele de pui si se pune la fiert.Se ia spuma care se formeaza.Intre timp se curata legumele
5 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009
Bun,bun,bun...