autor:

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
1 1/2 l de apa, 1 l de bors, un pui mijlociu, zarzavat de supa, verdeata, cozi de ceapa verde, doua rosii, un morcov, o radacina de patrunjel,, o ceapa, trei linguri de orez, un galbenus, doua linguri de smintina, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat in bucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma. Se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiat fin si rosiile taiate bucati si fara seminte. Inainte de a se servi se drege in castron cu un galbenus si cu doua linguri de smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu prune uscate

Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pui cu dovlecei

Ciorba de pui cu dovlecei

Se spala spatele de pui si se pune la fiert.Se ia spuma care se formeaza.Intre timp se curata legumele

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii

  • Hajnal Rozalia Dongo , 06 octombrie 2013

    hahhaha!!

  • Felicia Tiron , 25 septembrie 2013

    Vreau reteta.Fac si eu de multa vreme dar poate mai sunt secrete.

  • Ghita Si Elisabeta Gligor , 24 septembrie 2013

    foarte buna imi place mai ales de pui !!!

    • Cristina Dubinciuc , 24 septembrie 2013

      hahhaha!!

    • Aura Aura , 24 septembrie 2013

      este foarte bunå

    • Cristina Dubinciuc , 23 septembrie 2013

      hahhaha!!

    • Julian Pop , 23 septembrie 2013

      hahhaha!!

    • Viorica Tarcau , 23 septembrie 2013

      cine vrea intradevar o reteta de ciorba de pasare sa-mi ceara sfatul .fac acest lucru de vreo 30 de aqni

    • Neti Prikoke , 23 septembrie 2013

      Cea mai gustoasa e aia de perisoare.

    • Frideric Laurentiu , 23 septembrie 2013

      pofta buna

    • Nedelcu Mihaela Rodica , 23 septembrie 2013

      Minunat!

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      buna ciorbita de pui si eu o prefer

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Buna ciorbita!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Buna tare ciorbita asta....! Usor de facut.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      BUna, buna de tot.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 1/2 l de apa
  • 1 l de bors
  • un pui mijlociu
  • zarzavat de supa
  • verdeata
  • cozi de ceapa verde
  • doua rosii
  • un morcov
  • o radacina de patrunjel,
  • o ceapa
  • trei linguri de orez
  • un galbenus
  • doua linguri de smintina
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de alina - maria buterchi
TORT DE PORTOCALE

TORT DE PORTOCALE

Blatul 1. Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
minciunele

minciunele

Se face un aluat mai putin moale decat cel de taitei. Se intinde foaia subtire, cat muchia de cutit.

16 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

IONELA (Chef de cuisine)

buna ciorbita de pui si eu o prefer

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Soleanca