autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina - maria buterchi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
1 1/2 l de apa, 1 l de bors, un pui mijlociu, zarzavat de supa, verdeata, cozi de ceapa verde, doua rosii, un morcov, o radacina de patrunjel,, o ceapa, trei linguri de orez, un galbenus, doua linguri de smintina, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat in bucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma. Se adauga orezul ales si spalat, borsul fiert separat si strecurat, cozile de ceapa verde, marar si patrunjel taiat fin si rosiile taiate bucati si fara seminte. Inainte de a se servi se drege in castron cu un galbenus si cu doua linguri de smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou

Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou

Se pune apa la fiert si cand a clocotit se adauga carnea. Dupa aceea, se toaca legumele cubulete

33 voturi    4 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de pui

Ciorba taraneasca de pui

Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se ia spuma.

4 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Hajnal Rozalia Dongo , 06 octombrie 2013

    hahhaha!!

  • Fara foto

    Felicia Tiron , 25 septembrie 2013

    Vreau reteta.Fac si eu de multa vreme dar poate mai sunt secrete.

  • Fara foto

    Ghita Si Elisabeta Gligor , 24 septembrie 2013

    foarte buna imi place mai ales de pui !!!

    • Fara foto

      Cristina Dubinciuc , 24 septembrie 2013

      hahhaha!!

    • Fara foto

      Aura Aura , 24 septembrie 2013

      este foarte bunå

    • Fara foto

      Cristina Dubinciuc , 23 septembrie 2013

      hahhaha!!

    • Fara foto

      Julian Pop , 23 septembrie 2013

      hahhaha!!

    • Fara foto

      Viorica Tarcau , 23 septembrie 2013

      cine vrea intradevar o reteta de ciorba de pasare sa-mi ceara sfatul .fac acest lucru de vreo 30 de aqni

    • Fara foto

      Neti Prikoke , 23 septembrie 2013

      Cea mai gustoasa e aia de perisoare.

    • Fara foto

      Frideric Laurentiu , 23 septembrie 2013

      pofta buna

    • Fara foto

      Nedelcu Mihaela Rodica , 23 septembrie 2013

      Minunat!

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      buna ciorbita de pui si eu o prefer

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Buna ciorbita!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Buna tare ciorbita asta....! Usor de facut.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      BUna, buna de tot.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 1/2 l de apa
  • 1 l de bors
  • un pui mijlociu
  • zarzavat de supa
  • verdeata
  • cozi de ceapa verde
  • doua rosii
  • un morcov
  • o radacina de patrunjel,
  • o ceapa
  • trei linguri de orez
  • un galbenus
  • doua linguri de smintina
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de alina - maria buterchi
TORT DE PORTOCALE

TORT DE PORTOCALE

Blatul 1. Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul

10 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
peste la cuptor

peste la cuptor

Pestele curatat se aseaza intr-o tava, se presara cu sare, piper si cimbru apoi se pun deasupra ardeii

9 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
minciunele

minciunele

Se face un aluat mai putin moale decat cel de taitei. Se intinde foaia subtire, cat muchia de cutit.

16 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

IONELA (Chef de cuisine)

buna ciorbita de pui si eu o prefer

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide