autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de pui

Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2010

Ingrediente
1/2 pui, 1 ceapa mare, 1 morcov mare, 1 pastarnac, 1/2 dovlecel, 4 cartofi, 1 rosie, 1 patrunjel, 1 bors Magic, 4 linguri bulion, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Dintr-un pui opresc jumatate de piept,spatele si
aripioarele pe care le tai bucati,le spal bine.
Intr-o oala de 6-7 litri punem bucatile de carne,ceapa,cartofii,rosia si dovlecelul taiate,morcovul si pastarnacul rasi pe razatoare(partea mare),apa.
Cand acestea sunt fierte (cam 30 min) adaugam bulionul,si un plic bors magic,sare dupa gust.Lasam sa fiarba 5 min si oprim focul.
Adaugam un ou batut si amestecam bine ciorba .Presaram patrunjelul tocat.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca cu pui

Ciorba ardeleneasca cu pui

Carnea am spalat-o si am pus-o la fiert in 2 litrii de apa, in acest timp se spumuieste. Am adaugat

10 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pui  a  la grec

Ciorba de pui a  la grec

Se taie puiul bucati si se pune la fiert in apa rece cu morcovul si ceapa taiate cubulete si telina

114 voturi    12 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cosmina Dancan , 22 iulie 2014

    asa este e buna rayu

  • Fara foto

    Cosmina Dancan , 22 iulie 2014

    cine a facut-o?

  • Fara foto

    Pisicutza Raluca Andreea , 21 iulie 2014

    este foarte gustoasa

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

      O bunatate de ciorba,eu imi pun in farfurie si 1-2 linguri cu iaurt si cu un ardei iute alaturi ......

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

      Foarte gustoasa! Si eu am facut de curand.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 1/2 pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac
  • 1/2 dovlecel
  • 4 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 patrunjel
  • 1 bors Magic
  • 4 linguri bulion
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de andrada26
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt,1 ou,patrunjelul tocat marunt,orezul,1 lingura de

4 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Paste cu sos de ciuperci

Paste cu sos de ciuperci

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot. Se caleste in uleiul de masline pastrama

6 voturi    5 comentarii
25 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate de ciorba,eu imi pun in farfurie si 1-2 linguri cu iaurt si cu un ardei iute alaturi ......

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana