autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de pui

Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andrada26 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2010

Ingrediente
1/2 pui, 1 ceapa mare, 1 morcov mare, 1 pastarnac, 1/2 dovlecel, 4 cartofi, 1 rosie, 1 patrunjel, 1 bors Magic, 4 linguri bulion, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Dintr-un pui opresc jumatate de piept,spatele si
aripioarele pe care le tai bucati,le spal bine.
Intr-o oala de 6-7 litri punem bucatile de carne,ceapa,cartofii,rosia si dovlecelul taiate,morcovul si pastarnacul rasi pe razatoare(partea mare),apa.
Cand acestea sunt fierte (cam 30 min) adaugam bulionul,si un plic bors magic,sare dupa gust.Lasam sa fiarba 5 min si oprim focul.
Adaugam un ou batut si amestecam bine ciorba .Presaram patrunjelul tocat.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu smantana

Ciorba de pui cu smantana

Se pune carnea la fiert in apa cu sare iar cind clocoteste se spumuieste. Se adaufa toate legumele

22 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba

Ciorba "usoara " de pui

Se pune carnea la fiert in aprox.4 litri de apa, cu o lingura de vegeta. Se ia spuma, dupa care

31 voturi    11 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cosmina Dancan , 22 iulie 2014

    asa este e buna rayu

  • Fara foto

    Cosmina Dancan , 22 iulie 2014

    cine a facut-o?

  • Fara foto

    Pisicutza Raluca Andreea , 21 iulie 2014

    este foarte gustoasa

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

      O bunatate de ciorba,eu imi pun in farfurie si 1-2 linguri cu iaurt si cu un ardei iute alaturi ......

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

      Foarte gustoasa! Si eu am facut de curand.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 1/2 pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac
  • 1/2 dovlecel
  • 4 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 patrunjel
  • 1 bors Magic
  • 4 linguri bulion
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Retete
de andrada26
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ardei Umpluti

Ardei Umpluti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt,1 ou,patrunjelul tocat marunt,orezul,1 lingura de

4 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Paste cu sos de ciuperci

Paste cu sos de ciuperci

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot. Se caleste in uleiul de masline pastrama

6 voturi    5 comentarii
25 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate de ciorba,eu imi pun in farfurie si 1-2 linguri cu iaurt si cu un ardei iute alaturi ......

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de burta