Dintr-un pui opresc jumatate de piept,spatele si
aripioarele pe care le tai bucati,le spal bine.
Intr-o oala de 6-7 litri punem bucatile de carne,ceapa,cartofii,rosia si dovlecelul taiate,morcovul si pastarnacul rasi pe razatoare(partea mare),apa.
Cand acestea sunt fierte (cam 30 min) adaugam bulionul,si un plic bors magic,sare dupa gust.Lasam sa fiarba 5 min si oprim focul.
Adaugam un ou batut si amestecam bine ciorba .Presaram patrunjelul tocat.Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii