ciorba de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
ciorba de pui

Ingrediente

  • 1/2 pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 pastarnac
  • 1/2 dovlecel
  • 4 cartofi
  • 1 rosie
  • 1 patrunjel
  • 1 bors Magic
  • 4 linguri bulion
  • 1 ou

Mod de preparare

Dintr-un pui opresc jumatate de piept,spatele si

aripioarele pe care le tai bucati,le spal bine.

Intr-o oala de 6-7 litri punem bucatile de carne,ceapa,cartofii,rosia si dovlecelul taiate,morcovul si pastarnacul rasi pe razatoare(partea mare),apa.

Cand acestea sunt fierte (cam 30 min) adaugam bulionul,si un plic bors magic,sare dupa gust.Lasam sa fiarba 5 min si oprim focul.

Adaugam un ou batut si amestecam bine ciorba .Presaram patrunjelul tocat.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise