autor:

Felicia

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: Felicia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Felicia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 aprilie 2009

Ingrediente
carne pui(tacamuri,pulpe),200g smantana,1 ou,ceapa,telina,ardei gras,morcovi,pastarnac,frunze de patrunjel,vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea de pui la fiert cu vegeta,legumele se taie cubulete si se pun la calit.Dupa ce sunt calite se adauga la fiert alaturi de pui.Dupa ce sa fiert carnea se adauga galbenusul de ou si smantana subtiate cu apa dar numai dupa ce se ia oala de pe foc si se adauga patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu prune uscate

Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pui cu dovlecei

Ciorba de pui cu dovlecei

Se spala spatele de pui si se pune la fiert.Se ia spuma care se formeaza.Intre timp se curata legumele

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

    forte bine arata ciobita cred ca ii si forte buna o sa incerc dar o sa o acrsc putin

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

    Felicitari Feli pentru ciorbita ! Cred ca e tare gustoasa ! Galbenusul cu smantana eu il subtiez cu ciorba nu cu apa....

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

    Foarte gustoasa!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Păi, dacă a flosit smântână dulce, e prea dulce Ciorba. Pt. că şi carnea de pui e dulce de aceea aţi putea pune puţin oţet, dacă nu folosiţi Borş! Oricum e minunată! Felicitări!

    • Felicia

      Felicia (Chef de cuisine) , 11 aprilie 2009

      Eu sunt din Hunedoara si pe aici nu se prea foloseste bors,si nu,nu am folosit smantana dulce.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

      Pai daca este "ciorba de pui", de ce nu are bors? Eu sunt din Bucuresti si pe aici cam asta se foloseste (chiar daca eu nu mananc). A! Smantana aceasta..... am vazut ca se foloseste, mai sunt si alti derivati - nu ma atrage, sa speram ca nu ai folosit smantana dulce!!!!!!!! Au!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • carne pui(tacamuri,pulpe),200g smantana,1 ou,ceapa,telina,ardei gras,morcovi,pastarnac,frunze de patrunjel,vegeta

Raporteaza reteta

Retete
de Felicia
Tort de frisca cu banane

Tort de frisca cu banane

Se bate frisca foarte bine cu intaritorul si zaharul vanilat,cand este gata se imparte in doua parti.O

16 voturi    9 comentarii
30 min
Torturi
Bilute cu cocos

Bilute cu cocos

Se amesteca bine toate ingredientele apoi se fac bilute in palmi,se dau prin nuca de cocos si se

13 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura tavalita

Prajitura tavalita

Blatul:se amesteca oul cu laptele si zaharul pana se topeste,se adauga mierea,vanilia,faina si praful

23 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

vio (Chef de cuisine)

forte bine arata ciobita cred ca ii si forte buna o sa incerc dar o sa o acrsc putin

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume