Ciorba de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de pui

Ingrediente

  • carne pui(tacamuri
  • pulpe)
  • 200g smantana
  • 1 ou
  • ceapa
  • telina
  • ardei gras
  • morcovi
  • pastarnac
  • frunze de patrunjel
  • vegeta

Mod de preparare

Se pune carnea de pui la fiert cu vegeta,legumele se taie cubulete si se pun la calit.Dupa ce sunt calite se adauga la fiert alaturi de pui.Dupa ce sa fiert carnea se adauga galbenusul de ou si smantana subtiate cu apa dar numai dupa ce se ia oala de pe foc si se adauga patrunjel verde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise