1.Se fierb pulpele de pui impreuna cu orezul, iar cand sunt pe jumatate fierte se adauga ceapa tocata marunt.
2.Dupa un sfert de ora se adauga si celelalte legume, tocate marunt care in prealabil au fost inabusite.
3.Cand ciorba este aproape gata se adauga sare,delicat dupa gust si se acreste cu zeama de lamaie dupa gust.
4.Se mai da intr-un clocot, dam focul mic si adaugam 2 oua batute treptat pentru a obtine

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii