autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE PUI A LA GREC

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2009

Ingrediente
- 6-8 pulpe de pui, - 2 morcovi, - 2 cepe, - 2 ardei grasi, - o telina, - patrunjel, - delicat, - sare, - 2 oua, - 2 lamai, - 100 grame orez

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

23 voturi

Mod de preparare

1.Se fierb pulpele de pui impreuna cu orezul, iar cand sunt pe jumatate fierte se adauga ceapa tocata marunt.
2.Dupa un sfert de ora se adauga si celelalte legume, tocate marunt care in prealabil au fost inabusite.
3.Cand ciorba este aproape gata se adauga sare,delicat dupa gust si se acreste cu zeama de lamaie dupa gust.
4.Se mai da intr-un clocot, dam focul mic si adaugam 2 oua batute treptat pentru a obtine
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE PUI A LA GREC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui  a  la grec

Ciorba de pui a  la grec

Se taie puiul bucati si se pune la fiert in apa rece cu morcovul si ceapa taiate cubulete si telina

113 voturi    12 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Spalam puiul bine si il taiem bucati. Intr-o oala mai mare punem puiul la fiert. Spumam bine, pana

5 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mihaela30 (Chef de cuisine) , 14 februarie 2011

    Minunat.Imi plac ciorbele a la grec,cu multa smantana si oua!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    O ciorbita deosebita! Nu am mai facut-o de ceva timp.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Buna tare.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Foarte buna ciorbita !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Foarte buna, foarte aspectoasa.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Arata ft bine ciorba, cred ca este ft buna!

    • Fara foto

      matpet (Bucatar) , 12 august 2009

      Merge dreasa cu smantana,care poate inlocui oul batut.

    • Fara foto

      Andreea Manciu , 24 iulie 2009

      Nu este dulce, intrucat o acresc cu zeama de lamaie.Multumesc frumos pentru laude.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Foarte gustos,felicitari,la ciorba de pui eu pun bors,dar si dulce este buna.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Foarte bine arata ciorbita ta, eu adaug taitei in loc de orez.Orez de obicei folosesc la ciorba de perisoare,ciorba de peste,ciorba de miel.Dar o sa incerc si reteta ta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

23 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

mihaela30 (Chef de cuisine)

Minunat.Imi plac ciorbele a la grec,cu multa smantana si oua!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de legume (de post)