Pentru inceput trebuie sa spalam pieptul de pui.Punem o oala cu apa la fiert,iar atunci cand da in clocot adaugam pieptul de pui.Il lasam aproximativ 10 minute. Eu l-am taiat cubulete dupa ce l-am fiert.Daca doriti puteti sa il taiati si inainte sa il puneti la fiert.Apoi am pus bucatele de carne intr-o alta oala curata si am pus supa la fiert. Intre tim p curatam si spalam legumele,dupa care le taiem bucatele mici. Eu am taiat ceapa marunt dar voi puteti sa o lasati intreaga daca doriti. Verificam carnea daca este fiarta iar atunci cand este gata adaugam si orezul si sarea dupa gust. Mai fierbem ciorbita aproximativ 20 de minute dupa care stingem focul si gustam ciorbita ca sa verificam daca mai are nevoie de sare.Adaugam patrunjelul tocat potrivit si lasam oala acoperita aproximativ 15 minute.Intr-un vas mai micut amestecam galbenusurile cu jumatate din zeama unei lamai potrivite si smantana.Apoi adaugam 4 polonice din ciorbita de pui si amestecam. Apoi turnam cu grija compozitia in oala amestecand cu grija.la sfarsit mai adaugam putin patrunjel. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii