autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui Bandoceasca

Autor: Catalin B (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 februarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalin B (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 februarie 2008

Ingrediente
1 punga aripioare si spate pui, 2-3 cepe, 2-3 morcovi, 1 telina, 2-3 cartofi, ardei gras, zeama de varza (bors), leustean, vegeta 1/2 lingura, suc de rosii, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

38 voturi

Mod de preparare

Se spala si se da cu sare carnea. Se pune o oala cu apa si sare la fiert, iar cand a dat in clocot se adauga puiul si se lasa la foc mijlociu aprox. 5-6 min. pana iese spuma (care se arunca). Se rastoarna apa, se spala putin puiul si se pune deoparte. Intr-o oala se pune aproape 3/4 apa si se pune pe foc cu capac. In timpul acesta, se taie zarzavatul in bucatele mici, mai putin cartofii care se taie in bucati mai mari. Cand apa a inceput sa fiarba se adauga puiul si cu zarzavatul, mai putin cartofii si se lasa la fiert aprox 15-20 min. la foc mijlociu. Urmeaza cartofii, ardeiul gras, sucul de rosii si zeama de varza si se mai lasa putin la fiert. Dupa ce s-a stins focul se pune si leusteanul. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui Bandoceasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin. Se adauga ardeiul(gras si iute)

77 voturi    16 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de vitel

Ciorba taraneasca de vitel

Carnea se taie bucatele ce se calesc in doua linguri cu ulei pina ce carnea isi scgimba culoarea. Legumele

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

38 voturi

Ingrediente

  • 1 punga aripioare si spate pui
  • 2-3 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina
  • 2-3 cartofi
  • ardei gras
  • zeama de varza (bors)
  • leustean
  • vegeta 1/2 lingura
  • suc de rosii
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare