autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui Bandoceasca

Autor: Catalin B (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 februarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalin B (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 februarie 2008

Ingrediente
1 punga aripioare si spate pui, 2-3 cepe, 2-3 morcovi, 1 telina, 2-3 cartofi, ardei gras, zeama de varza (bors), leustean, vegeta 1/2 lingura, suc de rosii, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

38 voturi

Mod de preparare

Se spala si se da cu sare carnea. Se pune o oala cu apa si sare la fiert, iar cand a dat in clocot se adauga puiul si se lasa la foc mijlociu aprox. 5-6 min. pana iese spuma (care se arunca). Se rastoarna apa, se spala putin puiul si se pune deoparte. Intr-o oala se pune aproape 3/4 apa si se pune pe foc cu capac. In timpul acesta, se taie zarzavatul in bucatele mici, mai putin cartofii care se taie in bucati mai mari. Cand apa a inceput sa fiarba se adauga puiul si cu zarzavatul, mai putin cartofii si se lasa la fiert aprox 15-20 min. la foc mijlociu. Urmeaza cartofii, ardeiul gras, sucul de rosii si zeama de varza si se mai lasa putin la fiert. Dupa ce s-a stins focul se pune si leusteanul. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui Bandoceasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE LOBODA

CIORBA DE LOBODA

Loboda se spala foarte bine in cateva ape,se zvanta si mai apoi se rup frunzele si varfurile fragede.Se

20 voturi    10 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de pui

Bors de pui

Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta. O mai lasam sa fiarba

20 voturi    11 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

38 voturi

Ingrediente

  • 1 punga aripioare si spate pui
  • 2-3 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina
  • 2-3 cartofi
  • ardei gras
  • zeama de varza (bors)
  • leustean
  • vegeta 1/2 lingura
  • suc de rosii
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Storceag (storceac)