Ciorba de pui Bandoceasca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga aripioare si spate pui
  • 2-3 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina
  • 2-3 cartofi
  • ardei gras
  • zeama de varza (bors)
  • leustean
  • vegeta 1/2 lingura
  • suc de rosii
  • sare

Mod de preparare

Se spala si se da cu sare carnea. Se pune o oala cu apa si sare la fiert, iar cand a dat in clocot se adauga puiul si se lasa la foc mijlociu aprox. 5-6 min. pana iese spuma (care se arunca). Se rastoarna apa, se spala putin puiul si se pune deoparte. Intr-o oala se pune aproape 3/4 apa si se pune pe foc cu capac. In timpul acesta, se taie zarzavatul in bucatele mici, mai putin cartofii care se taie in bucati mai mari. Cand apa a inceput sa fiarba se adauga puiul si cu zarzavatul, mai putin cartofii si se lasa la fiert aprox 15-20 min. la foc mijlociu. Urmeaza cartofii, ardeiul gras, sucul de rosii si zeama de varza si se mai lasa putin la fiert. Dupa ce s-a stins focul se pune si leusteanul. Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise