autor:

Vacariu_Fabiana

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui cu afumatura si legume

Autor: Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vacariu_Fabiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 februarie 2014

Ingrediente
-400 gr piept de pui, -400 gr kaizer afumat, -1 ardei rosu gras, -3 cepe, -1 morcov mare sau 2 mai mici, -1 radacina patrunjel, -un bocran mazare - 700ml, -un borcan fasole verde - 700ml, -100 ml ulei de masline, -4-5 linguri de smantana, -vegeta ( cu aroma de gaina), -putin curry, -1 si 1/2 lingurite bors magic (daca aveti bors preparat in casa puteti pune o cana), -vedeata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Incepem prin a spala si a curata legumele (eu le spal si pe cele din conserva/borcan). Ceapa, morcovul, ardeiul si patrunjelul le taiem marunt (sau dupa preferinta). Pieptul de pui il spalam si il taiem cuburi nici prea mari, dar nici prea mici. Kaizerul il taiem feliute subtiri.



Intr-o cratita punem uleiul pe masilme si dam la foc potrivit. Dupa ce s-a incins uleiul, adaugam legumele pentru a le cali foarte putin, dupa aceea adaugam carnea de pui si afumatura. Turnam peste 2 pahare de apa cat sa le acopere si dupa aceea punem si fasolea verde si mazarea.



Lasam totul sa fiarba la foc mediu. Dupa ce s-au fiert atat legumele, cat si carnea, adaugam vegeta (eu folosesc secretul gustului) cam 9 grame si curry 2-3 grame. Smantana o punem intr-o farfurie si punem peste ea 3-4 linguri de apa inainte de a o turna in ciorbita ( pentru a nu se branzi ). La final adaugam borsul, mai lasam sa dea un clocot si ii stingem focul.



Se poate servi cu sau fara verdeata dupa preferinta. Merge foarte bine cu ardei iute (cui ii place).



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu afumatura si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba mea de perisoare

Ciorba mea de perisoare

Se pune oala la fiert,cand fierbe apa se pune zarzavatul tocat se lasa la fiert si se prepara perisoarele

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de spanac (de post)

Ciorba de spanac (de post)

incepem cu spalatul spanacului in 3 ape. Dupa ce am spalat spanacul, punem uleiul la incins intro

7 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • -400 gr piept de pui
  • -400 gr kaizer afumat
  • -1 ardei rosu gras
  • -3 cepe
  • -1 morcov mare sau 2 mai mici
  • -1 radacina patrunjel
  • -un bocran mazare - 700ml
  • -un borcan fasole verde - 700ml
  • -100 ml ulei de masline
  • -4-5 linguri de smantana
  • -vegeta ( cu aroma de gaina)
  • -putin curry
  • -1 si 1/2 lingurite bors magic (daca aveti bors preparat in casa puteti pune o cana)
  • -vedeata

Raporteaza reteta

Retete
de Vacariu_Fabiana
Ciuperci champignon la cuptor

Ciuperci champignon la cuptor

Se spala ciupercile, se inlatura cozile si se curata primul invelis. Muschiuletul, cascavalul

15 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive
Prajitura Panda

Prajitura Panda

Se bat spuma albusurile de la oua, impreuna cu sarea pana se intaresc putin, treptat se adauga zaharul

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Negresa de post

Negresa de post

Intr-un bol se pune faina, dupa care se adauga cacaua, uleiul, dulceata/gemul ( dupa preferinta eu

3 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole uscata combinata, cu ciolan afumat