autor:

ALEX

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui cu bors

Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALEX (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
4 litri de apa, 700g carne de pui, 1 ardei gras, 1 ceapa, 2-3 rosii, 2 morcovi mai mari, 1 kg de bors(daca este prea acru doar 500 ml), 5 oua(optional), 1 cartof mare, taitei (optional), busuioc, sare, piper macinat, marar, patrunjel, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

se pune carnea de pui la fiert in apa cu putina sare si dupa ce da in clocot se ia spuma.Prima apa o puteti arunca sau pastra.Apoi mai lasati puiul sa mai clocoteasca o data si apoi adaugati cartoful taiat cubulete. In timp ce fierbe taiati in cubulete sau dati prin razatoare,legumele adica: morcovii, rosiile, ardeiul, ceapa apoi lasati nin nou sa dea in colocot.Si in cazul in care vreti si taitei, pe acestia ii adaugati odata cu legumele. In acest timp fierbeti borsul si adaugati-l, gustand. Inainte sa opriti focul bateti un ou si puneti-l in ciorba in timp ce amestecati la suprafata cu o furculita pentru a face zdrente, iar pe celelalte 4 (daca doriti)le spargeti fara a strica galbenusul si le dati drumul in ciorba (sunt grozave). Ultimul pas este sa puneti dupa gust sare, piper, busuioc, marar, patrunjel. Ciorba este gata si o puteti servi cu smantana.
Pofta Mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu bors" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde-reteta bunicii

Ciorba de salata verde-reteta bunicii

Se spala bine salata si se taie pestisori,se taie carnatul cit mai marunt Se rade ceapa mare si

21 voturi    5 comentarii
15 min
Borsuri si Ciorbe
Mancare de fasole BOB cu ciolan afumat

Mancare de fasole BOB cu ciolan afumat

Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Se pune ciolanul sa fiarba in 2 litri

34 voturi    14 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mariana , 10 august 2013

    am facut-o si este grozava

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    De ce pui tu cartoful primul cand el fierbe cel mai repede?

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Un bors foarte bun...mai ales pentru caldura asta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 4 litri de apa
  • 700g carne de pui
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 2 morcovi mai mari
  • 1 kg de bors(daca este prea acru doar 500 ml)
  • 5 oua(optional)
  • 1 cartof mare
  • taitei (optional)
  • busuioc
  • sare
  • piper macinat
  • marar
  • patrunjel
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de ALEX
Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Se spala muschiul, se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si apoi se unge cu un sos facut din sare,

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

mariana

am facut-o si este grozava

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de mazare cu galuste