Ciorba de pui cu bors

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 litri de apa
  • 700g carne de pui
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 2-3 rosii
  • 2 morcovi mai mari
  • 1 kg de bors(daca este prea acru doar 500 ml)
  • 5 oua(optional)
  • 1 cartof mare
  • taitei (optional)
  • busuioc
  • sare
  • piper macinat
  • marar, patrunjel
  • smantana

Mod de preparare

se pune carnea de pui la fiert in apa cu putina sare si dupa ce da in clocot se ia spuma.Prima apa o puteti arunca sau pastra.Apoi mai lasati puiul sa mai clocoteasca o data si apoi adaugati cartoful taiat cubulete. In timp ce fierbe taiati in cubulete sau dati prin razatoare,legumele adica: morcovii, rosiile, ardeiul, ceapa apoi lasati nin nou sa dea in colocot.Si in cazul in care vreti si taitei, pe acestia ii adaugati odata cu legumele. In acest timp fierbeti borsul si adaugati-l, gustand. Inainte sa opriti focul bateti un ou si puneti-l in ciorba in timp ce amestecati la suprafata cu o furculita pentru a face zdrente, iar pe celelalte 4 (daca doriti)le spargeti fara a strica galbenusul si le dati drumul in ciorba (sunt grozave). Ultimul pas este sa puneti dupa gust sare, piper, busuioc, marar, patrunjel. Ciorba este gata si o puteti servi cu smantana.

Pofta Mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise