autor:

Ana-Maria

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui cu legume

Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
1 bucata de piept de pui de circa o jumatate de kg, 1 punga de legume pentru ciorba traditionala de 450 g, 200 g de smantana, 200 ml lapte, 2 oua, 150-200 g de orez, sare, 2 cuburi de Maggi cu aroma de pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pun legumele in 4-5 l apa la fiert , intre timp se curata carnea, daca e cazul de piele si oase , se taie carnea cubulete de aproximativ 1,5 cm si se pune la fiert alaturi de legume.
Dupa 25 de minute (de cand a inceput apa sa fiarba- ciorba se gateste la foc mediu) se adauga si orezul spalat inainte, se lasa sa fiarba 10 minute. Apoi se amesteca 2 galbenuse cu smantana- care se adauga treptat pentru a se omogeniza , mai apoi se adauga si laptele tot treptat ca sa nu se faca cocoloase .
Se toarna amestecul in ciorba putin cate putin amestecand continuu ca sa nu se branzeasca. Se mai lasa sa fiarba 2 minute(pana da un clocot) dupa care se ia de pe foc.
Se adauga sare dupa gust si vegeta sau 2 cuburi de la Maggi cu aroma de gaina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
ciorba de pui cu legume

ciorba de pui cu legume

Se curata legumele se taie cubulete si se pun la fiert. Pieptul de pui de taie se se pune impreuna

6 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de carne
Ciorba de pui cu legume

Ciorba de pui cu legume

Spalam copanelele si le punem la fiert cu o lingurita de sare. Curatam legumele, le spalam iar apoi

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Interesanta reteta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 bucata de piept de pui de circa o jumatate de kg
  • 1 punga de legume pentru ciorba traditionala de 450 g
  • 200 g de smantana
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 150-200 g de orez
  • sare
  • 2 cuburi de Maggi cu aroma de pui

Raporteaza reteta

Retete
de Ana-Maria
Tort diplomat

Tort diplomat

Se pun pachetele de gelatina intr`un bol se toarna peste siropul din compotul de ananas se amesteca

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Ciuperci Umplute

Ciuperci Umplute

Curatam ciupercile, le spalam si le punem la scurs. Separat tocam coditele ciupercilor, ceapa, usturoiul,

7 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Vinete umplute

Vinete umplute

1. Se indeparteaza cozile, se taie vinetele in doua - pe lung - si se scoate miezul (se lasa cam

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Interesanta reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de dovlecei