Se pune carnea de pui la fiert,cca.10 min.(în cazul puilor de la magazin),în apă rece putin sărată,se spumază supa,apoi se pun legumele tocate mărunt în următoarea ordine:ceapa,pătrunjelul,telina şi morcovul,se lasă la fiert 5 min.,apoi se adugă gulia şi cartofii taiaţi sferturi. Se pune şi mazărea,dacă este proaspătă,dacă este congelată,cu 5 min.înainte de a pune roşiile.(nu folositi converva de mazăre,pt.ca nu are acelaşi gust)
Se fierbe la foc mic încă 10 min. Se adaugă apoi roşiile decojite(în apă fierbinte)şi tocate mărunt.
după încă 5 min. Se adaugă tăieţeii care se lasă la fiert 3-4 min.
Se opreşte focul,si se adaugă pătrunjelul şi leuşteanul(proaspete),tocate mărunt.se acoperă oala şi se lasă să se tempereze.
Se serveşte caldă,cu smântână si cu felii de pâine prăjită,frecată cu usturoi.
Bon apetit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii