Spalam copanelele si le punem la fiert cu o lingurita de sare. Curatam legumele, le spalam iar apoi taiem cartofii, pastarnacul si morcovii in cubulete, iar ceapa o tocam marunt. Adaugam si legumele in oala. Dupa ce fierbe adunam spuma. Scoatem copanele cand sunt gata si le desfacem in fasii. Adaugam cubuletul de Knorr. Amestecam, iar dupa aproximativ 10 minute punem si cele 3 linguri de pasta de tomate. Eu am pus o cana de paste in forma de figurine. Puteti sa puneti ce fel de paste vreti. Am mai lasat 6 minute si am luat oala de pe foc. Gustati, si daca mai este nevoie adaugati sare dupa gust. La sfarsit am adaugat si fasiile de carne de pui. Am tocat patrunjelul marunt si l-am presarat deasupra. Punem capacul si lasam oala acoperita 10 minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii