Ceapa se toaca foarte marunt. Telina si morcul se dau pe razatoarea mica. Ardeii se toc si ei. Se pun aceste ingrediente la fiert intr-o cratita de 5 litri plica cu apa. De ce se pune apa multa de la inceput? Pentru ca legumele sa de-a gust in toata supa. In timpul fierberii legumelor pieptul de pui se taie cubulete. Cand legumele au fiert pe jumatate se adauga pietul de pui si uleiul. Se fierbe ciorba bine. Spre final se adauga fideaua. Cand este gata se opeste focul, se mai lasa 5 minute si se adauga smantana. Smantana se adauga dupa 5 minute pentru asi pastra consistenta. Se adauga apoi patrunjelul taiat fin. Ciorba se servesre calda in boluri speciale, cu putin piper, mujdei de usturoi, si ardei iute, dupa preferintele fiecaruia. Ardeiul gras, verde si rosu, morcovul, ceapa rosie vor da un aspect placut acestei ciorbe, combinatia de culori fiind absolut necesara in prepararea oricarui fel de mancare. Atata aspectul cat si gustul aceste ciorbe este excelent.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii