Reteta nu este ca la carte, este ca la cartea mea ! Va asigur ca daca veti urma instructiunile cu \"sfintenie\" o sa obtineti o ciorba exceptionala.
Pulpele se pun la fiert in 4 l de apa. Se lasa la fiert pana ce spumeaza , se curata spuma si se scot pentru a fi dezosate.
Dupa ce le-ati dezosat puneti-le inapoi in aceiasi oala la fiert .
Razuiti UN morcov, UN pastarnac si telina si punetile intr-un castron. Intr-o tigaie, fara ulei caliti un pic legumele razuite apoi adaugatile in oala la fiert.
Curatati ceapa , morcovul si pastarnacul care au mai ramas si punetile INTREGI in oala. Cartofii se taie cubulete si se adauga si ei la fiert.
Lasati totul la foc mic pana se fierb legumele si carnea.
Adaugati spre sfarsit taieteii, delicatul si borsul pana acestia se fierb si opriti focul.
Dupa ce ati oprit focul, scoateti din ciorba morcovul, telina si ceapa.
Separat, intr-un castron, se separa galbenusul de albus , si se pastreaza doar GALBENUSUL, care se amesteca cu smantana.
Peste smantana , luati cu polonicul ciorba si adaugati cate putin amestecand continu, pana ce smantana ajunge la temperatura ciorbei.
Adaugati smantana si oul amestecate cu ciorba fierbinte in oala, amestecand continu.
Lasati ciorba inca 10 minute sa se mai raceasca si adaugati patrunjelul tocat marunt.
O reteta minunata va recomand cu caldura sa o incercati !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii