autor:

MYKYDUTA

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou

Autor: MYKYDUTA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MYKYDUTA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
4 litri apa, 2 pulpe pui ( sau orice alta carnita de pui), 2 morcovi mari, 1 pastarnac, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1 ceapa, 1 cartof, rosii in bulion, 1 ou, 1 legatura patrunjel verde, fidea, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

33 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si cand a clocotit se adauga carnea. Dupa aceea, se toaca legumele cubulete sau se dau pe razatoare si se adauga si ele la fiert. Cand carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile in bulion tocate marunt si sucul de rosii. Cand totul este fiert, se adauga fideaua, se potriveste de sare , iar dupa ce fideaua a fiert, se opreste focul.
Se zbate oul cu furculita si se adauga in ciorbita, se pune si patrunjelul tocat fin si se acopra cu capacul. Se serveste cu ardei murat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vita cu fasole verde

Ciorba de vita cu fasole verde

Se fierbe carnea de vita la foc mic si se spumeaza, timp de 2 ore jumatate sau pana o gustati si

4 voturi    1 comentariu
3h
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole

Bors de fasole

Legumele date pe robot, le calesc 2 minute in ulei.Adaug apa, foaia de dafin, las sa fiarba legumele,adaug

11 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    giovany , 15 decembrie 2009

    3 castroane am mancat... super

  • Fara foto

    roxana (Maestru bucatar) , 29 iulie 2009

    O ciorba foarte buna...merita incercata.

  • Fara foto

    mykyduta , 23 iulie 2009

    Multumesc! Te asigur ca este si foarte gustoasa.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Imi place cum arata!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

33 voturi

Ingrediente

  • 4 litri apa
  • 2 pulpe pui ( sau orice alta carnita de pui)
  • 2 morcovi mari
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • rosii in bulion
  • 1 ou
  • 1 legatura patrunjel verde
  • fidea
  • sare

Raporteaza reteta

giovany

3 castroane am mancat... super

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors taranesc cu carne afumata