Carnea o portionam si o spalam bine, la fel si ficateii. Le punem in apa si dam sa dea cateva clocote, spumam daca este cazul si schimbam apa.
Dupa ce a inceput din nou sa fiarba punem legumele taiate marunt, radacinoasele date pe razatoare mica si lasam sa fiarba cca. 15 minute, peste legume punem pasta de ardei, bulionul, cartofii taiati cuburi mai mari, cimbrul si leusteanul, mai lasam sa fiarba pana ce cartofii au fiert bine, adaugam si fideaua, iar la sfarsit acrim cu bors (in functie de cat de acru vreti) potrivim de sare, stingem focul si deasupra punem patrunjelul tocat.
Noi am servit cu mamaliguta si ardei iuti. Se poate pune si smanatana, sau se poate manca cu ceapa alaturi de o felie zdravana de paine!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii