autor:

silviana maftei

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de purcel cu legume

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
0,300 pulpa porc, 3-4 rosi, 1 puisor de dovlecel, 1 ceapa, 1 cartof 1 bucatica de telina, 1 patrunjel(radacina, 1 morcov, 1 ardei gras, 1 lingura cu ulei, 4-5 fire de leustean, 20 fire de spaghetti din orez, 1 lamaie, 2 l apa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

16 voturi

Mod de preparare

carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a fiert pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalat
dovlecelul taiat cubulete + ceapa taiata julien + cartoful taiat cubulete mai mari + telina cubulete mici + morcovul si patrunjelul rondele + ardei gras taiat marunt se inabuse in 1 lingura de ulei pt. 2-3 min apoi se fierb si acestea 20-30 min cu carnea, se adauga si spaghettile care au fiert separat pt 8-10 min .rosile se pun in blender si se fac suc, sucul se adauga la ciorba se mai lasa la foc 10 minute, un clocot
zeama de lamaie, sarea si leusteanul se pun la final
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de purcel cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza dulce cu lapte prins

Ciorba de varza dulce cu lapte prins

Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru. Zarzavatul

6 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 25 august 2012

    Si eu pregatesc asa ceva dar nu folosesc prajeala ,fac taitei de casa si acresc cu bors .

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    O ciorba cu siguranta delicioasa ! Yammi-yammi...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Buna si frumoasa, gustoasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

16 voturi

Ingrediente

  • 0,300 pulpa porc
  • 3-4 rosi
  • 1 puisor de dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof 1 bucatica de telina
  • 1 patrunjel(radacina
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura cu ulei
  • 4-5 fire de leustean
  • 20 fire de spaghetti din orez
  • 1 lamaie
  • 2 l apa
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc asa ceva dar nu folosesc prajeala ,fac taitei de casa si acresc cu bors .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de manzat