carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a fiert pe jumatate se adauga zarzavatul curatat si spalat
dovlecelul taiat cubulete + ceapa taiata julien + cartoful taiat cubulete mai mari + telina cubulete mici + morcovul si patrunjelul rondele + ardei gras taiat marunt se inabuse in 1 lingura de ulei pt. 2-3 min apoi se fierb si acestea 20-30 min cu carnea, se adauga si spaghettile care au fiert separat pt 8-10 min .rosile se pun in blender si se fac suc, sucul se adauga la ciorba se mai lasa la foc 10 minute, un clocot
zeama de lamaie, sarea si leusteanul se pun la final
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii