autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de purcel (economica)

Autor: oana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
500 gr carne porc, 1 pg legume congelate, 2 buc ceapa alba, 2 buc cartofi, 1 ou, 3 linguri smantana, 1 l zeama de varza, , sare, ulei, condimente, patrunjel si leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Am calit ceapa tocata marunt, am adaugat apa si carnita. Am lasat sa fiarba si am adunat spuma. Apoi am adaugat cartofii taiati cubulete si amestecul congelat de legume. Dupa ce au fiert am adaugat zeama de varza murata, condimentele, dupa gust, si in final am pus oul batut cu smantana. La final am adaugat patrunjelul si leusteanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de purcel (economica)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA CU PERISOARE   SI  ZEAMA DE VARZA

CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA

Carnea tocata se framanta bine cu 2-3 linguri de apa rece si 2 linguri de ulei. Procedand astfel

24 voturi    6 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Se face o supa din osul de vita,zarzavaturi,piperul boabe si frunza de dafin.Cand supa este gata

11 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr carne porc
  • 1 pg legume congelate
  • 2 buc ceapa alba
  • 2 buc cartofi
  • 1 ou
  • 3 linguri smantana
  • 1 l zeama de varza
  • sare
  • ulei
  • condimente
  • patrunjel si leustean

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de cartofi cu coasta de porc afumata