autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE ROSII

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
2 kg rosii, 1 dovlecel, 4 cepe, 6-7 catei de usturoi, 1 ardei iute, marar, patrunjel, leustean, sare, piper, ulei, 1 lingurita de zahar, doua cesti orez

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa tocata, dovlecelul taiat cubulete si mararul tocat se calesc in ulei, apoi se adauga rosiile curatate de pielite si taiate marunt. Din cantitatea de rosii se oparesc 6-8 mai mici care se pun intregi pentru aspect la servire. In acest moment se adauga orezul spalat, usturoiul zdrobit, ardeiul iute, zaharul. Cand rosiile si orezul s-au fiert, se adauga sarea, piperul, dupa gust, se mai lasa 5\', apoi se adauga leusteanul si patrunjelul tocat si este gata.

Observatie: Daca nu este prea multa zeama in oala, mai adaugati apa sau supa de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de linte rosii

Ciorba de linte rosii

Se pune lintea la fiert, nu prea multa apa, puneti zeama de pui. Deoparte, topiti untul cand este

7 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pastai cu rosii

Ciorba de pastai cu rosii

Curatam pastaile la capete, le spalam iar apoi le taiem in doua, in trei, depinde cat sunt de mari

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg rosii
  • 1 dovlecel
  • 4 cepe
  • 6-7 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • marar
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • doua cesti orez

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a  la grec