Ciorba de rosii cu smintina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 l apa
  • 1 kg rosii
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita zahar
  • 2 ardei grasi
  • 1 lingura orez
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura unt
  • ½ pahar smintina
  • 1 lingurita marar tocat
  • sare

Mod de preparare

Se spala rosiile, se rup si se pun la fiert cu 0,5 l apa. Cind rosiile s-au muiat se strecoara prin sita. Se da pe razatoarea de zarzavat morcovul, patrunjelul si ceapa si se punla fiert cu 1 litru apa, pina ce tot zarzavatul se inmoaie. Se strecoara si se amesteca zeama de zarzavat cu zeama de rosii, se adauga sarea, zaharul, orezul si ardeiul taiat felii mari, precum si un rintas facut din unt si faina si stins cu supa. Se lasa sa fiarba pina cind este gata orezul si se adauga mararul tocat. Inainte de a servi, se bate ciorba cu smintina.

Se serveste fierbinte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise