autor:

iuliana tarnoveanu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de rosii cu taitei

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iulie 2008

Ingrediente
4-5rosii, 1ardei gras, 1ceapa, 2cartofi, ardei iute, cimbru, patrunjel vrede, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

52 voturi

Mod de preparare

Se spala, se curata legumele, zarzavaturile. Se taie marunt rosiile, ceapa, ardeiul, cartofii. Se pun la fiert, se adauga o lingura de ulei. Cand legumele s-au fiert, se potriveste de sare, se adauga taiteii si, la final, cimbru, patrunjel verde si ardei iute, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu taitei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Taiem carnea cubulete, iar zarzavaturile le spalam le curatam si le maruntim (vezi foto). Punem

26 voturi    4 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Luscos ardelenesc

Luscos ardelenesc

Se scot coastele, iar carnea macra se taie cuburi. Se pune carnea la fiert impreuna cu crengutele

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    ce buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2010

    E foarte buna ciorbita ta !

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 23 noiembrie 2009

      Foarte buna ciorbita

    • Fara foto

      Nadia , 17 octombrie 2009

      E foarte buna, mama mea prajeste putin legumele si apoi le fierbe. O face de obicei in post.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Cu crutoane e minunata

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      O bunatate...

    • Fara foto

      mandra , 14 august 2009

      Eu mai pun in plus morcov si telina rasa. E foarte buna si rece.

    • Fara foto

      simona , 09 iulie 2009

      Este f simpla sper sa fie si buna, o idee geniala.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Buna ciorbita ta.Noi o servim cu crutoane.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Mie imi place ciorba de legume fara ardei iute, este delicioasa oricum ciorbita.

    • Fara foto

      vali , 25 martie 2009

      Dar bors nu se pune?

    • Fara foto

      vali , 25 martie 2009

      Sper sa-mi iasa :d

    • Fara foto

      costica , 28 februarie 2009

      Este o ciorba excelenta si in plus vegetariana.

    • Fara foto

      andreea , 18 august 2008

      Imi place ca este o reteta sinpla si este facuta numai din legume, si este o reteta EXCELENTA!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

52 voturi

Ingrediente

  • 4-5rosii
  • 1ardei gras
  • 1ceapa
  • 2cartofi
  • ardei iute
  • cimbru
  • patrunjel vrede
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba a la grec