autor:

LALY

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de salata

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 noiembrie 2013

Ingrediente
2 bucati salata, 1 legatura ceapa verde, 1 morcov, 1 borcanel iaurt,lapte batut,optional, 2 oua, 2 linguri pasta de tomate, bors dupa gust, 2 linguri ulei, sare, leustean verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Deci, curatam salata, morcovul si ceapa si le spalam. Oprim doua fire de ceapa pentru prajeala. Taiem salata fideluta, morovul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, iar ceapa se taie rondele micute. Intr-o oala mai maricica punem salata, morcovul ras si ceapa. Punem apa si punem la fiert. Cand este fiarta salata adaugam pasta de tomate si borsul dupa gust. Dregem cu sare la fel dupa gust. Intr-o craticioara punem cele doua fire de ceapa ramase pe care le-am taiat rondele si doua linguri cu ulei. Cand ceapa s-a inmuiat o adaugam peste ciorbita si mai lasam sa dea in cateva clocote. Intre timp, spargem ouale si le batem bine. Le adaugam in oala si amestecam cu o furculita pentru a se imprastia uniform. Oprim focul si adaugam leusteanul verde. Servim ciorbita cu iaurt sau lapte batut, dupa preferintele fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata- reteta ardeleneasca

Ciorba de salata- reteta ardeleneasca

Aceasta este una dintre ciorbele mele preferate pe care o pregatea bunica mea, iar acum a devenit

3 voturi    0 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde cu praz

Ciorba de salata verde cu praz

Se spală foarte bine salata verde, verificând fiecare frunză, prazul, leuşteanul, usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • LALY

    LALY (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2013

    Draga mea Mariana,bucataria nu este o materie exacta,astfel incat pot exista o mie de variante al unui fel de mancare.Cu siguranta ca in Ardeal se face altfel ciorba de salata,ar fi monoton sa se gateasca peste tot la fel.Pupicei.

  • Fara foto

    Mariana Flucus , 11 decembrie 2013

    La noi in ardeal altfel se face ciorba de salata!

  • LALY

    LALY (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2013

    Constanta pupici.Mathe multumesc frumos.

    • Mathe_Karoly

      Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2013

      imi place, like

    • Fara foto

      Proca Constanta , 22 noiembrie 2013

      O bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati salata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 borcanel iaurt,lapte batut,optional
  • 2 oua
  • 2 linguri pasta de tomate
  • bors dupa gust
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • leustean verde

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

1 vot    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

5 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

LALY (Chef de cuisine)

Draga mea Mariana,bucataria nu este o materie exacta,astfel incat pot exista o mie de variante al unui fel de mancare.Cu siguranta ca in Ardeal se face altfel ciorba de salata,ar fi monoton sa se gateasca peste tot la fel.Pupicei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de afumatura