Deci, curatam salata, morcovul si ceapa si le spalam. Oprim doua fire de ceapa pentru prajeala. Taiem salata fideluta, morovul se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, iar ceapa se taie rondele micute. Intr-o oala mai maricica punem salata, morcovul ras si ceapa. Punem apa si punem la fiert. Cand este fiarta salata adaugam pasta de tomate si borsul dupa gust. Dregem cu sare la fel dupa gust. Intr-o craticioara punem cele doua fire de ceapa ramase pe care le-am taiat rondele si doua linguri cu ulei. Cand ceapa s-a inmuiat o adaugam peste ciorbita si mai lasam sa dea in cateva clocote. Intre timp, spargem ouale si le batem bine. Le adaugam in oala si amestecam cu o furculita pentru a se imprastia uniform. Oprim focul si adaugam leusteanul verde. Servim ciorbita cu iaurt sau lapte batut, dupa preferintele fiecaruia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii