autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de salata

Autor: Flesariu Viorica (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flesariu Viorica (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 martie 2007

Ingrediente
-3-4 capatini de salata, -200-300 slanina afumata, -5-6 oua, -smantana, -1 capatana de usturoi, -marar,sare,otet

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

26 voturi

Mod de preparare

Se fierbe salata in cca.3-4 litri de apa cca1/2 de ora cu sare,separat se pune intr-o tigaie slanina la prajit,taiata in cubulete potivite,dupa ce se prajeste bine se peste ouale bine batute ca pentru omleta si se lasa sa se prjeasca bine pe ambele parti,dupa care ,daca salata este fiarta se marunteste omleta cu slanina in bucati nu prea mici si se rastoarna peste salata.
Se face o dresatura cu lapte si galbenus de ou,dupa ce ciorba a fost acrita cu otet.La urma se presara mararul.
Se poate servi cu mamaliguta cu brinza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata

Ciorba de salata

Deci, curatam salata, morcovul si ceapa si le spalam. Oprim doua fire de ceapa pentru prajeala. Taiem

5 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata cu costita

Ciorba de salata cu costita

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

26 voturi

Ingrediente

  • -3-4 capatini de salata
  • -200-300 slanina afumata
  • -5-6 oua
  • -smantana
  • -1 capatana de usturoi
  • -marar,sare,otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec