Se fierbe salata in cca.3-4 litri de apa cca1/2 de ora cu sare,separat se pune intr-o tigaie slanina la prajit,taiata in cubulete potivite,dupa ce se prajeste bine se peste ouale bine batute ca pentru omleta si se lasa sa se prjeasca bine pe ambele parti,dupa care ,daca salata este fiarta se marunteste omleta cu slanina in bucati nu prea mici si se rastoarna peste salata.
Se face o dresatura cu lapte si galbenus de ou,dupa ce ciorba a fost acrita cu otet.La urma se presara mararul.
Se poate servi cu mamaliguta cu brinza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii