autor:

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de salata

Autor: Flesariu Viorica (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Flesariu Viorica (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 martie 2007

Ingrediente
-3-4 capatini de salata, -200-300 slanina afumata, -5-6 oua, -smantana, -1 capatana de usturoi, -marar,sare,otet

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

26 voturi

Mod de preparare

Se fierbe salata in cca.3-4 litri de apa cca1/2 de ora cu sare,separat se pune intr-o tigaie slanina la prajit,taiata in cubulete potivite,dupa ce se prajeste bine se peste ouale bine batute ca pentru omleta si se lasa sa se prjeasca bine pe ambele parti,dupa care ,daca salata este fiarta se marunteste omleta cu slanina in bucati nu prea mici si se rastoarna peste salata.
Se face o dresatura cu lapte si galbenus de ou,dupa ce ciorba a fost acrita cu otet.La urma se presara mararul.
Se poate servi cu mamaliguta cu brinza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE SALATA CU PAPARADA

CIORBA DE SALATA CU PAPARADA

Se taie baconul feliute subtiri si se prajesc. Eu golesc grasimea de la bacon si folosesc fat free

12 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

20 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

26 voturi

Ingrediente

  • -3-4 capatini de salata
  • -200-300 slanina afumata
  • -5-6 oua
  • -smantana
  • -1 capatana de usturoi
  • -marar,sare,otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Borsul de la Carja