Reteta postata pe: 28 mai 2008
Ingrediente
1 salata mare, 1 ceapa, 1 morcov, o mana de taitei, 2 rosii (optional), 1/2 legatura patrunjel, 1 l bors sau o lamaie, 2 oua, 50 g costita sau bacon
Dificultate: Medie | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se taie cubulete ceapa si morcovul. Se pun la fiert intr-o oala de 5l cu 2l de apa. Cand sunt fierte se pune fideaua. Dupa 10 min (dupa ce s-a fiert fideaua) se pune salata taiata fideluta. Se mai fierbe alte 10 minute. Se adauga rosiile si se mai fierbe inca 3 minute. Cand s-a stins focul se pune patrunjelul.Separat se face o omleta din cele 2 oua si costita putin prajita. Se taie bucatele si se pun in ciorba in ultimul clocot sau direct in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Se taie baconul feliute subtiri si se prajesc. Eu golesc grasimea de la bacon si folosesc fat free
12 voturi
3 comentarii
1h 20 min
Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa
20 voturi
7 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate