Dupa ce se spala salata, se pune la inabusit cu o parte din ulei. Se adauga apa (2l)si se lasa sa fiarba la foc mediu. Separat, intr-o tigaie se pune la prajit in uleiul ramas baconul respectiv sunca presata, se bat 2 oua ca pentru omleta si se adauga baconului/suncii. Cand omleta e gata se toarna impreuna cu usturoiul pisat in oala. Se mai lasa 10min si se ia de pe foc. Se drege cu restul de 2 oua, smanatana si iaurtul (care se amesteca in prealabil)Se sareaza dupa gust

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii