autor:

Paula Roxana Gutierrez Solano

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de Salata

Autor: Paula Roxana Gutierrez Solano (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Paula Roxana Gutierrez Solano (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2009

Ingrediente
2 salate, 4-5 catei de usturoi, 500g iaurt, 250g smanatana, 4 oua, 4 felii de bacon sau sunca presata, 100g ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dupa ce se spala salata, se pune la inabusit cu o parte din ulei. Se adauga apa (2l)si se lasa sa fiarba la foc mediu. Separat, intr-o tigaie se pune la prajit in uleiul ramas baconul respectiv sunca presata, se bat 2 oua ca pentru omleta si se adauga baconului/suncii. Cand omleta e gata se toarna impreuna cu usturoiul pisat in oala. Se mai lasa 10min si se ia de pe foc. Se drege cu restul de 2 oua, smanatana si iaurtul (care se amesteca in prealabil)Se sareaza dupa gust
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de Salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata

Ciorba de salata

Deci, curatam salata, morcovul si ceapa si le spalam. Oprim doua fire de ceapa pentru prajeala. Taiem

5 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde cu bacon si omleta

Ciorba de salata verde cu bacon si omleta

Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei. Spalati salata frunza cu frunza

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 salate
  • 4-5 catei de usturoi
  • 500g iaurt
  • 250g smanatana
  • 4 oua
  • 4 felii de bacon sau sunca presata
  • 100g ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vitel cu legume congelate