autor:

Paula Roxana Gutierrez Solano

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de Salata

Autor: Paula Roxana Gutierrez Solano (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Paula Roxana Gutierrez Solano (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2009

Ingrediente
2 salate, 4-5 catei de usturoi, 500g iaurt, 250g smanatana, 4 oua, 4 felii de bacon sau sunca presata, 100g ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dupa ce se spala salata, se pune la inabusit cu o parte din ulei. Se adauga apa (2l)si se lasa sa fiarba la foc mediu. Separat, intr-o tigaie se pune la prajit in uleiul ramas baconul respectiv sunca presata, se bat 2 oua ca pentru omleta si se adauga baconului/suncii. Cand omleta e gata se toarna impreuna cu usturoiul pisat in oala. Se mai lasa 10min si se ia de pe foc. Se drege cu restul de 2 oua, smanatana si iaurtul (care se amesteca in prealabil)Se sareaza dupa gust
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de Salata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde - ca la mama acasa!

Ciorba de salata verde - ca la mama acasa!

Se spala salata, si se taie nu foarte marunt. Se taie feliute slaninuta, se pune o lingura de ulei

174 voturi    33 comentarii
15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde

Ciorba de salata verde

Salata se spala si se rupe in parti mai mici.Orezul se pune la inmuiat intr-un castron cu apa. Zarzavatul

4 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 salate
  • 4-5 catei de usturoi
  • 500g iaurt
  • 250g smanatana
  • 4 oua
  • 4 felii de bacon sau sunca presata
  • 100g ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare