Se spala salata frunza cu frunza. Se opareste, in apa cu putina sare, sa nu fie amara. Se scoate intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Zarzavatul se curata, se spala si se taie marunt. Cabanosul se taie felii subtiri. Se calesc zarzavatul si cabanosul intr-o lingura de ulei. Cand sunt patrunse, se adauga salata si se amesteca. Se pune un litru si jumatate de apa si se lasa la fiert. In total trebuie sa fiarba cam 10-15 minute. Oul se bate intr-o farfurie ca pentru omleta si se pune cu polonicul ciorba din oala, putin cate putin, amestecand intr-una, apoi amestecul de ciorba si ou se toarna in oala. Se gusta de sare si se acreste cu iaurt (se pot folosi pentru acrit, de asemenea, bors, otet, zeama de lamaie, dar eu prefer iaurtul). Se serveste cu patrunjel verde pe deasupra.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii