autor:

Eileen

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de salata cu costita

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Ingrediente
5 salate mari, 250g costita afumata, 2 cepe taiate cubulete, 2 morcovi taiati cubulete, O telina taiata marunt, Un pastarnac taiat marunt, 2 linguri ulei, 3 oua, 6 linguri smantana, 3 linguri otet, 2 catei usturoi, O legatura marar, Delikat, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb ceapa, telina, morcovii, pastarnacul intr-o oala cu 4 litri de apa cu putina sare. Dupa ce au fiert un sfert de ora, se pune salata care in prealabil a fost bine spalata, taiata julien si oparita. Se adauga usturoiul zdrobit.
Costita afumata se taie cuburi mai mari si se inabusa in ulei indoit cu apa pentru cateva minute. Se adauga in ciorba si se mai lasa 5 minute.
Se separa albusurile de galbenusuri si in tigaia unde s-au prajit costitele se prepara albusurile, amestecand in ele pentru cateva minute.
Galbenusurile se amesteca cu un praf de sare, smantana si putina zeama de ciorba racita.
Se toarna albusul prajit si galbenusurile in ciorba. Se asezoneaza cu delikat dupa gust, piper si se acreste cu otet.
Se ia de pe foc si se presara marar tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata cu costita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba din carne de porc

Ciorba din carne de porc

Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a

20 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel

Ciorba de miel

-se fierbe carnea de miel,(eu am fiert0o la oala cu presiune)dupa ce a fiert, adaugam legumele radacinoase

6 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Arata foarte bine.

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    o bunatate!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 5 salate mari
  • 250g costita afumata
  • 2 cepe taiate cubulete
  • 2 morcovi taiati cubulete
  • O telina taiata marunt
  • Un pastarnac taiat marunt
  • 2 linguri ulei
  • 3 oua
  • 6 linguri smantana
  • 3 linguri otet
  • 2 catei usturoi
  • O legatura marar
  • Delikat
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen
Cookies cu ciocolata

Cookies cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 170 grade. Frecam bine untul cu tot zaharul pana acesta se topeste si nu se

1 vot    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Varza a la Cluj cu afumatura

Varza a la Cluj cu afumatura

Varza se taie fideluta, se pune sare si se lasa o jumatate de ora. Se scurge de zeama si se pune

35 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Orez cu legume la cuptor

Orez cu legume la cuptor

Incingeti cuptorul la 190grade. Spalati orezul de mai multe ori si uscati bine. Incingeti uleiul

4 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Arata foarte bine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta