Ingrediente
5 salate mari, 250g costita afumata, 2 cepe taiate cubulete, 2 morcovi taiati cubulete, O telina taiata marunt, Un pastarnac taiat marunt, 2 linguri ulei, 3 oua, 6 linguri smantana, 3 linguri otet, 2 catei usturoi, O legatura marar, Delikat, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
Costita afumata se taie cuburi mai mari si se inabusa in ulei indoit cu apa pentru cateva minute. Se adauga in ciorba si se mai lasa 5 minute.
Se separa albusurile de galbenusuri si in tigaia unde s-au prajit costitele se prepara albusurile, amestecand in ele pentru cateva minute.
Galbenusurile se amesteca cu un praf de sare, smantana si putina zeama de ciorba racita.
Se toarna albusul prajit si galbenusurile in ciorba. Se asezoneaza cu delikat dupa gust, piper si se acreste cu otet.
Se ia de pe foc si se presara marar tocat.