autor:

mariana scarlat

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de salata cu omleta

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2009

Ingrediente
2l de apa, 2 salate cu miez tare, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa mare, 1 catel de usturoi(facultativ), 1 lingura de faina, 2 galbenusuri, 2 linguri de smantana, 2-3 linguri otet, patrunjel tocat, sare, Omleta din, 150g slanina afumata, 4 oua, 2 linguri lapte, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovul, patrunjelul, ceapa si usturoiul taiate fin se pun la fiert 1/2 ora, se strecoara si se arunca zarzavatul. Intre timp se freaca galbenusurile cu faina, smantana, sarea si otetul, apoi se adauga cate putin din zeama de zarzavat strecurata, amestecand cu lingura fara intrerupere pana se amesteca toata zeama.
Se pune la foc si se adauga salata taiata bucati mari, se lasa sa dea un singur clocot.
Se taie slanina bucati, se prajeste in tigaie si peste ea se toarna ouale batute cu lapte si putina sare. Omleta obtinuta se taie fasii ca taiteii mari, se pune in castron, iar peste ea se toarna ciorba fierbinte. Se adauga patrunjel tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata cu omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde cu bacon si omleta

Ciorba de salata verde cu bacon si omleta

Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei. Spalati salata frunza cu frunza

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta se pune la fiert in apa rece si se lasa pana da in clocot de 2-3 ori si i se schimba apa. Se

36 voturi    9 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2l de apa
  • 2 salate cu miez tare
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel de usturoi(facultativ)
  • 1 lingura de faina
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri de smantana
  • 2-3 linguri otet
  • patrunjel tocat
  • sare
  • Omleta din
  • 150g slanina afumata
  • 4 oua
  • 2 linguri lapte
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VARZA