autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE SALATA VERDE

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
2 salate cu miezul tare, 6 fire ceapa verde, verdeata tocata (patrunjel si marar), 2 linguri ulei, o legatura leustean, 4 oua, otet, sare, 1 1/2l apa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala ceapa si verdeata, se taie si se pun sa fiarba in apa cu sare si 2 linguri ulei. Cand sunt fierte se adauga salata taiata subtire si se fierbe in continuare. Cand este fiarta salata, se acreste cu otet. Se face omleta din 4 oua se taie ca taiteii, se pune in castron, se toarna ciorba si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE SALATA VERDE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde( à la Catalina)

Ciorba de salata verde( à la Catalina)

Pentru faptul ca nu am mancat niciodata aceasta ciorba,dar am auzit foarte mult de ea,m-am hotarat

25 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde cu bacon si omleta

Ciorba de salata verde cu bacon si omleta

Taiati bacon-ul in fasii subtiri si puneti-l la prajit in putin ulei. Spalati salata frunza cu frunza

1 vot    0 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    In loc de ceapa, pun usturoi si adaug si citeva feliute de sunculita pe care o prajesc putin.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 salate cu miezul tare
  • 6 fire ceapa verde
  • verdeata tocata (patrunjel si marar)
  • 2 linguri ulei
  • o legatura leustean
  • 4 oua
  • otet
  • sare
  • 1 1/2l apa

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

In loc de ceapa, pun usturoi si adaug si citeva feliute de sunculita pe care o prajesc putin.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare