autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE SALATA VERDE

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2008

Ingrediente
2 salate cu miezul tare, 6 fire ceapa verde, verdeata tocata (patrunjel si marar), 2 linguri ulei, o legatura leustean, 4 oua, otet, sare, 1 1/2l apa

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala ceapa si verdeata, se taie si se pun sa fiarba in apa cu sare si 2 linguri ulei. Cand sunt fierte se adauga salata taiata subtire si se fierbe in continuare. Cand este fiarta salata, se acreste cu otet. Se face omleta din 4 oua se taie ca taiteii, se pune in castron, se toarna ciorba si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE SALATA VERDE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde - ca la mama acasa!

Ciorba de salata verde - ca la mama acasa!

Se spala salata, si se taie nu foarte marunt. Se taie feliute slaninuta, se pune o lingura de ulei

179 voturi    35 comentarii
15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde

Ciorba de salata verde

Salata se spala si se rupe in parti mai mici.Orezul se pune la inmuiat intr-un castron cu apa. Zarzavatul

4 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    In loc de ceapa, pun usturoi si adaug si citeva feliute de sunculita pe care o prajesc putin.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 salate cu miezul tare
  • 6 fire ceapa verde
  • verdeata tocata (patrunjel si marar)
  • 2 linguri ulei
  • o legatura leustean
  • 4 oua
  • otet
  • sare
  • 1 1/2l apa

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

In loc de ceapa, pun usturoi si adaug si citeva feliute de sunculita pe care o prajesc putin.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de Pui Aurie