Salata se curata,iar frunzele se spala foarte bine si se toaca mai mare.
Ceapa,morcovul,albitura,telina,ardeiul se inabusa,apoi se adauga apa fiarta pentru a fierbe bine zarzavaturile.Cand sunt aproape fierte se adauga salata.Cand salata este aproape fiarta adaugati rosiile tocate marunt sau putin suc de rosii,usturoiul,borsul clocotit separat si potriviti de sare, condimente si mai lasati sa dea cateva clocote.Adaugati verdeata tocata marunt si opriti focul.
Daca nu este post dregeti la sfarsit cu iaurtul,smantana,oul si verdeata la sfarsit.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii