Salata se curata,iar frunzele se spala foarte bine si se toaca mai mare.
Ceapa,morcovul,albitura,telina,ardeiul se inabusa,apoi se adauga apa fiarta pentru a fierbe bine zarzavaturile.Cand sunt aproape fierte se adauga salata.Cand salata este aproape fiarta adaugati rosiile tocate marunt sau putin suc de rosii,usturoiul,borsul clocotit separat si potriviti de sare, condimente si mai lasati sa dea cateva clocote.Adaugati verdeata tocata marunt si opriti focul.
Daca nu este post dregeti la sfarsit cu iaurtul,smantana,oul si verdeata la sfarsit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii