CIORBA DE SALATA VERDE

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o oala de 7 litri:
  • 6 salate mari
  • 2 legaturi ceapa verde ( sau 2 cepe )
  • sare
  • 10 oua
  • 1 l-1.5 l bors ( cat o doriti de acra)sau 1 1/2 plic bors Knorr cu legume
  • 1-2 legaturi leustean

Mod de preparare

Se curata si se pune la fiert ceapa.Se sareaza.Intre timp se curata si se spala foarte bine salata.Dupa aceea se taie salata fasii potrivit de mari si se adauga in oala la fiert putin cate putin pana incape toata.Dupa ce a fiert salata se adauga borsul dat inainte in clocot , separat intr-o alta olicica ( eu folosesc 1 plic jumatate de bors Knorr cu legume).Intre timp faceti omleta din 8 oua ( 4 oua de fiecare data ), omleta pe care o taiati cubulete mici pe care le puneti in ciorba.O mai lasati sa fiarba cca 15 min dupa care puneti si leusteanul tocat, o lasati sa mai dea cateva clocote dupa care o luati de pe foc.

Bateti apoi intr-un castron cele 2 oua ramase in care adaugati o cana de apa si apoi incet cu polonicul zeama din ciorba ( vreo 6-7 polonice).Turnati acest amestec apoi in ciorba, amestecati si acoperiti cu capacul.Asta este tot. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise