Se curata si se pune la fiert ceapa.Se sareaza.Intre timp se curata si se spala foarte bine salata.Dupa aceea se taie salata fasii potrivit de mari si se adauga in oala la fiert putin cate putin pana incape toata.Dupa ce a fiert salata se adauga borsul dat inainte in clocot , separat intr-o alta olicica ( eu folosesc 1 plic jumatate de bors Knorr cu legume).Intre timp faceti omleta din 8 oua ( 4 oua de fiecare data ), omleta pe care o taiati cubulete mici pe care le puneti in ciorba.O mai lasati sa fiarba cca 15 min dupa care puneti si leusteanul tocat, o lasati sa mai dea cateva clocote dupa care o luati de pe foc.
Bateti apoi intr-un castron cele 2 oua ramase in care adaugati o cana de apa si apoi incet cu polonicul zeama din ciorba ( vreo 6-7 polonice).Turnati acest amestec apoi in ciorba, amestecati si acoperiti cu capacul.Asta este tot. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii