Se spala salata, si se taie nu foarte marunt.
Se taie feliute slaninuta, se pune o lingura de ulei de masline intr-o cratita si se pune slaninuta la prajit. Se ia de pe foc cratita, se adauga cei 3 catei de usturoi pisati, se amesteca repede si se mai adauga cele 2 linguri de faina. Se pune cratita din nou pe foc, si se stinge cu 3 litri de apa. Se pune salata verde, se lasa la fiert cca 10 min, dupa care se dilueaza smantana cu laptele, se pune peste smantana un polonic de supa pt ca smintina sa nu se taie, apoi se adauga in ciorba. Se pune o lingura de Delikat, apoi se mai poate aduga sare si piper dupa gust. Se acreste cu 2 linguri de otet. Dupa ce am stins aragazul, se adauga mararul, si se pune capacul. Ciorba se lasa acoperita cel putin 10 min inainte de servire, pt ca toate aromele sa se

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii