Se prajeste slanina taiata patratele intr-o oala cu o lingura de apa. Cind apa a scazut, se adauga salata taiata fisii. Dupa ce s-au inmuiat frunzele, se adauga ceapa verde tocata, verdeata tocata, putina faina, sare si unt si se acopera cu apa calda. Cind zarzavatul este fiert, se adauga o omleta coapta pe amindoua partile, taiata fisii sau in patratele. Se acreste cu otet si se presara patrunjel verde tocat. Omleta poate fi inlocuita cu oua care se sparg cite unul direct in ciorba. La fel se prepara ciorba de spanac, macris, etc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii