Se spala bine salata si se taie pestisori,se taie carnatul cit mai marunt
Se rade ceapa mare si morcovul,se pun toate la foc mic in 2l apa cam 45 minute;
Se face o omleta din 3 oua,sare boia s se rumeneste bine pe ambele parti,dupa care se taie cubulete
Se pune omleta peste ciorba se mai fierbe un sfert de ora timp in care se bate oul cu laptele(eu am folosit smantana)
Se drege ciorba ,se mai lasa putin pe foc ,timp in care tocam verdeata
Se ia de pe foc la primul semn de fierbere,se adauga,verdeata se potriveste de sare
La noi se serveste rece pe timpul verii dar este ft buna calda!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii