autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de scaricica

Autor: anamaria (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
1 scaricica,4 cartofi de marime medie,rosii in bulion, piper, gras,ceapa, sare,, taitei de casa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

se pune scaricica la fiert cu putin sare ,se spumeaza,dupa 30de min,se adauga morcovul, ceapa ardeiul si se mai asteapta 5 min si se adauga si rosiile,cand legumele sunt firte se pun taiteii si se mai astepta 2 min se adauga oul si apoi se adauga leusteanul si patrunjelul
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de scaricica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Fasole cu ciolan servita in paine

Fasole cu ciolan servita in paine

- fasolea se curata de impuritati si se pune peste noapte in apa rece pentru a se umfla; - ciolanul

2 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja,se spala,se taie cubulete.La fel se procedeaza si cu cartofii.Restul

9 voturi    11 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 scaricica,4 cartofi de marime medie,rosii in bulion
  • piper, gras,ceapa
  • sare,
  • taitei de casa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana