autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de scaricica

Autor: anamaria (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
1 scaricica,4 cartofi de marime medie,rosii in bulion, piper, gras,ceapa, sare,, taitei de casa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

se pune scaricica la fiert cu putin sare ,se spumeaza,dupa 30de min,se adauga morcovul, ceapa ardeiul si se mai asteapta 5 min si se adauga si rosiile,cand legumele sunt firte se pun taiteii si se mai astepta 2 min se adauga oul si apoi se adauga leusteanul si patrunjelul
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de scaricica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de castraveti murati cu scaricica afumata

Ciorba de castraveti murati cu scaricica afumata

Spalam si curatam legumele, apoi le tocam cubulete si/ sau felii. Tocam si scaricica cubulete. Intr-o

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Spalam legumele, le curatam si le taiem cubulete. Le punem intr-o oala la fiert cu 3 litri de apa

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 scaricica,4 cartofi de marime medie,rosii in bulion
  • piper, gras,ceapa
  • sare,
  • taitei de casa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciarba din coasta afumata