autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de scaricica

Autor: anamaria (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2010

Ingrediente
1 scaricica,4 cartofi de marime medie,rosii in bulion, piper, gras,ceapa, sare,, taitei de casa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

se pune scaricica la fiert cu putin sare ,se spumeaza,dupa 30de min,se adauga morcovul, ceapa ardeiul si se mai asteapta 5 min si se adauga si rosiile,cand legumele sunt firte se pun taiteii si se mai astepta 2 min se adauga oul si apoi se adauga leusteanul si patrunjelul
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de scaricica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita

Carnea de porc se taie bucati (cuburi) si se pune la fiert impreuna cu osul de vita in multa apa. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Storceag (storceac)

Storceag (storceac)

Storceagul sau storceacul cum i se mai spune, este o ciorbă de pește specifică Deltei Dunării.

37 voturi    15 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 scaricica,4 cartofi de marime medie,rosii in bulion
  • piper, gras,ceapa
  • sare,
  • taitei de casa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare (10 portii)