Ingrediente
1/2 sfecla, morcov, patrunjel, ceapa (toate 200 g ), un cartof de marime mijlocie, 2-3 linguri untdelemn, leustean,patrunjel, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
24 voturi
autor:
Ingrediente
1/2 sfecla, morcov, patrunjel, ceapa (toate 200 g ), un cartof de marime mijlocie, 2-3 linguri untdelemn, leustean,patrunjel, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
24 voturi
Valy Corlaciu , 07 iulie 2014
frumosule
LILIBET , 25 iulie 2009
Ciorba de sfeclă roşie, pentru mine şi soţul meu este un regal al ciorbelor. Drept pentru care in grădina pe care o avem, cultivăm din belşug sfeclă roşie, pe care o mai consumăm la salate în combinaţie cu morcovul, gulia şi mărul şi la suc în combinaţie cu morcovul şi mărul. În zilele toride această ciorbă este minunată. Nici un om n-ar trebui să ocolească sfecla roşie. La reţeta acesta eu mai adaug în timpul fiertului şi cîteva frunzuliţe de maghiran. Are o aromă pe cinste şi mult mai multă savoare.LZ
Redusa
1h
24 voturi
LILIBET
Ciorba de sfeclă roşie, pentru mine şi soţul meu este un regal al ciorbelor. Drept pentru care in grădina pe care o avem, cultivăm din belşug sfeclă roşie, pe care o mai consumăm la salate în combinaţie cu morcovul, gulia şi mărul şi la suc în combinaţie cu morcovul şi mărul. În zilele toride această ciorbă este minunată. Nici un om n-ar trebui să ocolească sfecla roşie. La reţeta acesta eu mai adaug în timpul fiertului şi cîteva frunzuliţe de maghiran. Are o aromă pe cinste şi mult mai multă savoare.LZ
rocksa (Bucatar sef):
Tocmai am terminat de gatit o ciorba cu bors si sfecla rosie. A iesit grozav! :P Abia apoi am cautat pe net reteta si am observat ca intamplator am folosit aceleasi ingrediente ca aici, plus niste radacina de telina rasa. Pentru amatorii de bors, de ciorbe usoare, recomand! :)