autor:

Cely Snijec

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne

Ciorba de sfecla

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
2 sfecle rosii, un morcov, o radacina patrunjel, o radacina pastarnac, o radacina patrunjel, o ceapa, 2 linguri otet, 1/2 kg coasta afumata(numai daca se doreste), 4 linguri ulei, smantana, patrunjel verde, sare, piper, dafin

Dificultate: Redusa Timp: 5h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe coasta afumata(bine spalata si desarata) cu legume, foi de dafin piper.
Sfecla se curata de coaja, se fierbe in apa cu putina sare ulei si 2 linguri otet.
Dupa ce este fiarta, se da pe razatoarea mare. Se strecoara zeama de la coasta afumata,se dau pe razatoare toate legumele, se incorporeaza :legumele, supa si zeama de la sfecla. Se serveste cu bucati de carne afumata, patrunjel verde,dreasa cu smantana. Se poate acri cu lamaie sau cu bors de putina.Este foarte gustoasa.
Se poate face de post fara a folosi carne afumata
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
CIORBA DE SFECLA

CIORBA DE SFECLA

Punem la fiert sfecla (curatata, spalata), in 3-4 litri apa (eu am avut mai mult timp la dispozitie

11 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla rosie cu cartofi

Ciorba de sfecla rosie cu cartofi

Sfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete. Daca doresti poti sa o tai cubulete (sau

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 sfecle rosii
  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o ceapa
  • 2 linguri otet
  • 1/2 kg coasta afumata(numai daca se doreste)
  • 4 linguri ulei
  • smantana
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de pui