autor:

Cely Snijec

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne

Ciorba de sfecla

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
2 sfecle rosii, un morcov, o radacina patrunjel, o radacina pastarnac, o radacina patrunjel, o ceapa, 2 linguri otet, 1/2 kg coasta afumata(numai daca se doreste), 4 linguri ulei, smantana, patrunjel verde, sare, piper, dafin

Dificultate: Redusa Timp: 5h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe coasta afumata(bine spalata si desarata) cu legume, foi de dafin piper.
Sfecla se curata de coaja, se fierbe in apa cu putina sare ulei si 2 linguri otet.
Dupa ce este fiarta, se da pe razatoarea mare. Se strecoara zeama de la coasta afumata,se dau pe razatoare toate legumele, se incorporeaza :legumele, supa si zeama de la sfecla. Se serveste cu bucati de carne afumata, patrunjel verde,dreasa cu smantana. Se poate acri cu lamaie sau cu bors de putina.Este foarte gustoasa.
Se poate face de post fara a folosi carne afumata
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
CIORBA DE VARA CU SFECLA ROSIE

CIORBA DE VARA CU SFECLA ROSIE

Se curata zarzavatul,se spala bine si se taie cubulete(eu am folosit robotul de bucatarie).Intr-o

4 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon

Ciorba de cartofi cu sfecla rosie si tarhon

Sfecla,morcovul,telina se spala,se curata de coaja,se rade pe razatoarea mare si se pun la fiert

9 voturi    15 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 sfecle rosii
  • un morcov
  • o radacina patrunjel
  • o radacina pastarnac
  • o radacina patrunjel
  • o ceapa
  • 2 linguri otet
  • 1/2 kg coasta afumata(numai daca se doreste)
  • 4 linguri ulei
  • smantana
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de potroace Ciorba de potroace

Se spala bine carnea, apoi se lasa sa se zvante ori se sterg bucatile cu prosoape absorbante. Pipotele se oparesc pentru 1-2 minute,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca să scadă timpul de fierbere

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
SUPA DE LEGUME CU PERISOARE DE CURCAN