Spalam sflecla, o punem intr-o oala cu apa si o punem la fiert.
Cand este bine patrunsa, scurgem apa, o lasam sa se raceasca, o decojim si o trecem prin razatoarea cu ochiuri mari.
Costita o trecem pe sub un jet de apa rece, pentru ca mai pun doamnele de la magazin mana pe ea, apoi o taiem bucati.
Intr-o oala punem 6-7 litri de apa, costita si transferam pe foc.
Cand incepe sa fiarba luam spuma, in caz ca se formeaza, apoi acoperim cu un capac si lasam la foc potrivit.
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi maricele.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Morcovul il decojim si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ardeiul kapia, galben ii curatam de seminte si ii taiem bucatele mici.
Rosiile le decojim si le tocam.
Incercam costita si cand este fiarta mai bine de jumatate adaugam cartofii, ceapa, morcovul si ardeii.
Fierbem 10 minute, adaugam rosiile, pasta de gogosari si patrunjel verde tocat.
Cand sunt fierte toate legumele punem sfecla rasa, dam gust cu sare si piper.
La urma acrim cu bors, dupa gust, pe care il fierbem separat intr-un ibric.
Mai dam cateva clocote la ciorba apoi inchidem aragazul.
Sa aveti pofta dragilor!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii