Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3 l apa, 1 kg sfecla rosie, 1 lingura faina, 1 lingura zahar, 1 pahar smintina, 2 linguri otet, sare, 1 lingurita unt, taitei fierti sau piine prajita
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Se curata sfecla, se spala si se da pe razatoarea de zarzavat. Se fierbe cu apa timp de 30-40 minute(in oala acoperita). Se strecoara si in zeama strecurata se adauga sarea, zaharul si otetul. Dupa ce a dat 1-2 clocote, se pune untul frecat cu faina si smintina, se amesteca si se lasa sa mai dea citeva clocote.
Se serveste cu taitei fierti sau cu piine prajita
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Se curata ceapa, morcovul, ardeiul gras si se dau prin razatoare. Intr-o oala se incinge uleiul si
Prima oara taiem ceapa marunt, morcovii rondele sau jumatati daca sunt mai grosi, ardeiul julien,
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: valentina ionita