autor:

silviana maftei

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de somon

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
1 kg de rasol de somon, 1 morcov, 1 ceapa, 2 cartofi, 2 linguri orez, 1 telina mica cu frunze si tije, 1 lingura ulei, 2 oua, 2 linguri smintina, 2 linguri de otet, 3 fire de leustean, 6 catei usturoi, 2 litri apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

11 voturi

Mod de preparare

Se curata zarzavatul, se spala, se taie si se pune la innabusit cu uleiul si 2 linguri apa + orezul pt 3-4 minute.
Se pune restul de apa si se lasa sa fiarba 30 minute, se incearca zarzavatul daca a fiert.
Se pune rasolul de somon taiat bucati, se fierbe 15 minute la foc mic.
Usturoiul se face mujdei se amesteca cu galbenusele si smintina + otetul, se adauga un polonic de zeama de ciorba, se omogenizeaza si se toarna peste ciorba. Se pun frunzele de leustean si cele de telina taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza cu afumatura

Ciorba de varza cu afumatura

Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga(

7 voturi    4 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui si ficatei

Ciorba de pui si ficatei

Carnea o portionam si o spalam bine, la fel si ficateii. Le punem in apa si dam sa dea cateva clocote,

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 21 februarie 2011

    Cred ca este foarte gustoasa.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de rasol de somon
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 2 linguri orez
  • 1 telina mica cu frunze si tije
  • 1 lingura ulei
  • 2 oua
  • 2 linguri smintina
  • 2 linguri de otet
  • 3 fire de leustean
  • 6 catei usturoi
  • 2 litri apa

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
flori de piatra

flori de piatra (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte gustoasa.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VACUTA