Se curata zarzavatul, se spala, se taie si se pune la innabusit cu uleiul si 2 linguri apa + orezul pt 3-4 minute.
Se pune restul de apa si se lasa sa fiarba 30 minute, se incearca zarzavatul daca a fiert.
Se pune rasolul de somon taiat bucati, se fierbe 15 minute la foc mic.
Usturoiul se face mujdei se amesteca cu galbenusele si smintina + otetul, se adauga un polonic de zeama de ciorba, se omogenizeaza si se toarna peste ciorba. Se pun frunzele de leustean si cele de telina taiate marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii