Ciorba de spanac

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Ciorba de spanac

Ingrediente

  • 1 kg de spanac
  • 2 cepe miljoci
  • sare
  • ulei
  • usturoi
  • bors magic
  • 2 lg de faina
  • smantana
  • piper
  • oua

Mod de preparare

Se spala spanacul, apoi se pune intr-o oala sa se opareasca apoi se scurge de apa in care a fost, si se pune sa se raceasca putin, iar intre timp taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei peste care punem spanacul taiat si apa, le dam la fac mic pana se fierbapoi se adauga sare, piper,bors magic si usturoi dupa gust.Eu am pus si oua intregi in ciorba, pt ca asa ne place :)

Din 2 lg de faina cu putina apa se face o ingroaseala, unde se adauga 2 lg de smantana se amesteca bine (cine vrea poate sa adauge si un ou).Se trage oala de pe foc si se adauga ingrosala, apoi se mai da un clocot.se stinge focul si se mai adauga 2 catei de usturoi.

Se serveste cu smantana sau fiecare cu preferintele lui.:)

Pofta Buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor