Se spala spanacul, apoi se pune intr-o oala sa se opareasca apoi se scurge de apa in care a fost, si se pune sa se raceasca putin, iar intre timp taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei peste care punem spanacul taiat si apa, le dam la fac mic pana se fierbapoi se adauga sare, piper,bors magic si usturoi dupa gust.Eu am pus si oua intregi in ciorba, pt ca asa ne place :)
Din 2 lg de faina cu putina apa se face o ingroaseala, unde se adauga 2 lg de smantana se amesteca bine (cine vrea poate sa adauge si un ou).Se trage oala de pe foc si se adauga ingrosala, apoi se mai da un clocot.se stinge focul si se mai adauga 2 catei de usturoi.
Se serveste cu smantana sau fiecare cu preferintele lui.:)
Pofta Buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii